Жіночі імена з хорошою долею / фото ua.depositphotos.com

Зазвичай батьки з усією серйозністю підходять до вибору імені для своєї дитини. Експерти в сфері езотерики попереджають, що ім'я не тільки повинно бути милозвучним з прізвищем та ім'ям по батькові, а й пророкувати малюкові хорошу долю.

У матеріалі УНІАН ви дізнаєтеся, як назвати дівчинку, щоб була щасливою.

Олівія

У дівчаток, народжених під ім'ям Олівія, дуже багато хороших рис характеру. По-перше, вони добросовісні. Ці малятка ростуть хорошими і світлими людьми, роблять добрі вчинки, вміють радіти успіхам іншим. У них відсутній ген злості і заздрості. Їхня життєва дорога ніби всіяна пелюстками троянд, які пом'якшують шлях навіть при падінні. По-друге, вони дуже відповідальні. Тому зазвичай Олівії домагаються кар'єрних висот і добре влаштовуються в житті.

Відео дня

Емма

Ім'я Емма має кілька походжень. З єврейської воно перекладається як "Бог з нами", з латині - "дорогоцінна", з арабської - "вірна". Всі ці позначення вже говорять самі за себе. Емми стають найкращими дружинами і матерями, адже на них завжди можна покластися і довіритися їм. Вони не здатні на зраду і брехню, що робить їх ще й дуже хорошими подругами.

Стелла

Стелли частіше за інших стають справжніми "зірками". Вони дуже працьовиті, у них сталевий характер і сильний дух. Ці дівчата здатні домогтися абсолютно будь-яких вершин. Оточуючих вони підкорюють своєю харизмою, добротою і усміхненістю. З цими дамами комфортно перебувати поруч.

Хлоя

Це ім'я грецького походження, яке наділяє його володарку найпрекраснішими якостями. Головний плюс дівчат, народжених під ім'ям Хлоя, - вони у всьому бачать позитив. Тому їхній життєвий шлях найчастіше гладкий. Це справжні оптимістки, які не витрачають свою енергію на непотрібні чвари, сварки, з'ясування та інше.

Стефанія

Стефанії з малих років проявляють стриманість і організованість. У більш зрілому віці ці якості їм дуже допомагають як в роботі, так і в особистому житті. Однак ці дівчата дуже самозакохані, що свідчить про те, що вони не дозволять оточуючим порушувати їхні особисті кордони. Вони вміють відстоювати свою позицію і регулярно доводять свою перевагу.

Нагадаємо, жінки з цими іменами - мрія будь-якого чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини: