З Днем енергетика 2022: вітання та листівки для українських енергетиків

У День енергетика ми вітаємо професіоналів, завдяки яким у наші будинки дають електрику.

22 грудня своє професійне свято День енергетика України. У це свято ми вітаємо працівників електростанцій, інженерів, ремонтників, допоміжний персонал.

Праця енергетиків дуже важлива для економіки. Без цих людей не було б світла і тепла в наших будинках, школах і лікарнях, неможливою була б робота телефонного зв'язку і транспорту. Це свято особливо люблять на сході України, де професія енергетика дуже затребувана.

День енергетика 2021: історія свята

Свято було встановлено указом Верховної Ради СРСР в 1966 році. Датою свята було обрано 22 грудня - день прийняття плану Державної електрифікації РРФСР. Примітно, що на цю дату випадає найкоротший світловий день в році.

Згодом дату свята перенесли на третю неділю грудня, але енергетики продовжили відзначати свій професійний день 22 грудня. Тому стару дату повернули. Крім України, свято відзначають інші пострадянські країни.

Привітання з Днем енергетика України

Вітаю з професійним святом - з Днем енергетика! Бажаю ідеальної безперебійної роботи у твоїх енергосистемах! І в житті нехай все працює так само безперебійно, яскраво і потужно - здоров'я, достаток, дружба, любов!

***

Вітаю з Днем енергетика і хочу побажати, щоб в житті не було приводу для напруги, щоб жодна твоя мрія не зустрічала опору, щоб своєю славною працею і важливою роботою ти заслуговував загальну повагу, щоб жити тобі вдавалося завжди в достатку і комфорті!

***

Вітаю з Днем енергетика і від усього серця бажаю спокійної і безперешкодної роботи, легких шляхів вирішення будь-яких питань і проблем, теплоти рідних сердець і яскравого світла в душі, доброго щастя і благополуччя.

***

Вітаю з Днем енергетика. Бажаю бути джерелом світла, тепла і любові для близьких людей, бажаю успішної роботи без аварій і серйозних проблем, бажаю чудового життя з постійним потоком енергії!

***

Вітаємо з професійним святом! Бажаємо легких трудових тижнів, безперебійного енергопостачання, налагодженої роботи всіх механізмів, повноти ресурсів, багато сил, енергії, міцного здоров'я та особистого щастя!

З Днем енергетика: картинки і листівки

Вас також можуть зацікавити новини: