В Україні відзначають День матері 2023: зворушливі привітання для мами

У День матері можна відправити найдорожчій людині у нашому житті гарне привітання чи яскраву листівку.

Мама - найдорожча людина в житті кожної людини, яка завжди підтримуватиме свою дитину, навіть якщо "малюку" вже більше 30 років. Мамі присвячене щорічне свято День матері, яке в Україні відзначається на офіційному рівні.

УНІАН розповість, як відзначити це миле сімейне свято, та як красиво привітати маму, щоб її порадувати.

День матері в Україні - дата та історія свята

Офіційно у всьому світі торжество відзначається 13 травня, а в Україні - 14 травня.

Відомо, що в 1908 році американка Анна Джервіс запропонувала заснувати День матерів. Мотивація сумна , але зрозуміла - її мати передчасно померла, тому Джервіс хотіла, щоб всі діти на цій Землі щорічно вшановували своїх мам. Вона довго писала листи з ініціативою і домоглася результату - в 1910 році штат Вірджинія перший визнав День матері як офіційне свято.

Привітання з Днем матері - листівки і теплі побажання

Бажаю, щоб кожна мати почула сьогодні слова кохання та подяки. Нехай серце кожної з вас буде зігріте ніжністю рідних дітей. Нехай ваші душі ніколи не знають тривог та переживань. Бажаю вам здоров'я та твердої впевненості у щасливому майбутньому ваших дітей. З Днем матері, любі жінки!

***

Мамо, вітаю тебе з Днем матері! Бажаю тобі міцного здоров'я, кохання, тепла, радості, гарного настрою. Дякую тобі за твою ніжність, турботу та підтримку. Ти найдобріша, ласкава, мила, мудра матуся на світі. Я дуже люблю тебе!

З Днем Матері! Нехай кожна хвилина життя буде сповнена любов'ю та радістю! Нехай ваше материнське серце не знає смутку. Нехай діти радують успіхами та турботою! Добра вам і радісного материнства!

***

З Днем матері, моя люба матусю! Дякую тобі за все, що ти зробила і продовжуєш для мене робити! Я бажаю тобі міцного здоров'я, багато бадьорості та енергії, залишатися такою гарною та життєрадісною! Нехай твої мрії збуваються, адже ти заслуговуєш на все найкраще!

Від щирого серця і душі вітаю сьогодні з найважливішим святом у житті кожної людини - Днем матері! Нехай твоє життя буде сповнене щастя та усмішок, нехай щодня приносить тільки позитивні емоції та спогади, нехай кожну мить буде сповнена радістю та веселощами! Бажаю кохання, здоров'я та тепла.

***

Бути матір'ю - найважливіше, священне та найвище, що може бути в житті. Від щирого серця вітаю з "професійним" святом, адже мама - це робота 24/7 без відпусток та вихідних. Так нехай ця робота окрім клопоту та переживань приносить колосальне задоволення, невичерпне натхнення, почуття гармонії та теплоти. Нехай нагородою та материнською зарплатою будуть величезне, чисте, безкорисливе кохання дитячих сердець, теплі рідні обійми та гордість за їхні досягнення!

Вас також можуть зацікавити новини: