День Національної поліції 2023: найкращі привітання для захисників правопорядку

Сьогодні в Україні відзначається молоде свято, присвячене всім поліцейським нашої країни.

Сьогодні, 4 липня, відзначається День поліції України - молоде професійне свято служителів правопорядку. Поліцейські в цей день приймають поздоровлення від рідних і друзів, а також колег і начальників. У поліцейських дільницях в цей день проводяться нагородження кращих співробітників або корпоративи, якщо свято випало на вихідний.

Історія Дня поліції в Україні

День поліції України був встановлений указом Петра Порошенка в 2015 році. Відзначався він 4 серпня в день прийняття закону про це свято. У 2017 році новий указ змінив дату святкування на 4 липня. У цю дату перші патрульні поліцейські склали присягу на Софійській площі в Києві.

День поліції - картинки та вітання

***

Хочу висловити велику подяку за вашу відданість, мужність та постійне прагнення справедливості. Ваша робота вимагає великої відваги та високого професіоналізму, і ви справляєтеся з нею на найвищому рівні! Нехай ваші дні будуть наповнені безпекою, успіхами та гордістю за те, що ви робите. Зі святом!

***

Вітаю з професійним святом та дякую за вашу нелегку, але важливу роботу! Ваша постійна присутність на варті порядку та безпеки суспільства заслуговує найвищої похвали, а ваші зусилля та праця допомагають нам відчувати себе захищеними та вільними. Бажаю міцного здоров'я, благополуччя та успіхів у всіх починаннях. Зі святом!

***

Вітаю з Днем поліції в Україні! А побажати хочу неймовірних сил і відваги, терпіння і бадьорого здоров'я, процвітаючої діяльності і вдалої боротьби зі злочинцями і порушниками, сімейного щастя і добробуту.

***

***

Доблесних українських поліцейських поспішаємо привітати з професійним святом і побажати нових досягнень в роботі і просування по службових сходах. Хочеться, щоб громадянам нашої країни жилося спокійно. Нехай стане менше корупції, а рівень злочинності знижується з кожним днем! Залишайтеся гідними представниками своєї доблесної професії! Зі святом!

***

Вам побажати хочу, хлопці,

Мати гідну зарплатню,

Надійних відданих подруг,

Зірок на плечі та заслуг!

***

***

Сил бажаю і здоров'я

Нашим поліцейським,

Щоби дати відсіч гідний

Планам лиходейським.

***

***

Дорогі наші правоохоронці! Вашими силами досягається безпека громадян нашої країни. Нехай ваші трудові дні будуть спокійними, а в сім'ях панує мир і любов.

***

Нехай ці привітання висловлюють нашу щиру вдячність і повагу до поліцейських, які служать на благо суспільства і роблять наше життя безпечнішим!

Вас також можуть зацікавити новини: