Міжнародний день перукаря 2022: красиві привітання і картинки

У День перукаря 2023 року привітайте красивою картинкою представників цієї професії.

13 вересня у світі відзначається Міжнародний день перукаря – свято всіх умільців ножиць та гребінців. Цього дня привітання приймають перукарі та барбери.

Перукар – це справжній чарівник, який може повністю перевтілити людину. У цей день представники професії влаштовують корпоративи і приймають привітання від близьких.

Сьогодні відзначається ще одне професійне свято – День програміста.

Історія Дня перукаря

Невідомо, коли і ким був заснований день перукаря, оскільки у цієї професії немає своєї організації. Дата 13 вересня відзначається неофіційно приблизно з 2000-их років. Раніше цирульники відзначали лише день краси 9 вересня.

Сама професія існує вже кілька тисячоліть. У Стародавньому Єгипті перукарі виготовляли перуки і фарбували волосся хною і басмою. Перші салони краси з'явилися в Стародавній Греції. Дозволити їх собі могла тільки знатні особи. У Середньовіччя цирульники також лікували хворих і проводили дрібні операції.

Привітання з Днем перукаря

За стрижкою до тебе в салон поспішаю,

Красу завдки тобі маю маю,

Золота і вміла рученька твоя,

Пишаюсь, що ти — майстриня моя.

Зі святом професії голосно вітаю,

Піднятись по сходам кар'єрних бажаю.

***

Перукар — це чарівник,

Зачіски робити звик.

Пофарбує, підстриже,

Різну моду дожене.

В тебе є магічний дар,

Ти найкращий перукар!

***

Золоті у нього руки:

Робить зачіски й перуки,

Підстриже і пофарбує,

Гарний настрій подарує.

Руки золоті він має,

З днем перукаря вітаю!

***

Вітаю від душі з Днем перукаря! Нехай збудуться всі твої мрії, а кар'єра радує високою зарплатою, красивими ідеями і без кінця надихають клієнти!

***

У це професійне свято хочеться привітати всіх чарівників, які працюють в індустрії краси. Нехай ваші золоті ручки легко пурхають і творять чудеса перевтілення. Нехай з вами завжди буде натхнення і вдячність клієнтів. З днем перукаря вас, майстри!

***

Вітаю! Бажаю, щоб робота приносила радість, клієнти йшли щасливими і задоволеними, а приходили з хорошим настроєм і позитивом. Нехай кожен день буде творчим, легким, втома ніколи не бентежить. З Днем перукаря!

З Днем перукаря: картинки і листівки

Вас також можуть зацікавити новини: