День програміста в Україні / ua.depositphotos.com

Щороку в Україні в 256 день року відзначають День програміста. У цю дату вшановують людей, які змінюють світ за допомогою рядків коду. Результати праці програмістів використовуються у всіх сферах життя, без них не обходиться жоден сучасний бізнес. Робота програмістів дуже складна, відповідальна і нервова, тому точно заслуговує на подяку.

Ми зібрали красиві вітання з Днем програміста, якими можна привітати знайомих повелителів функцій та фреймворків.

День програміста 13 вересня - історія свята

На початку статті ми сказали, що для визначення дати торжества потрібно відрахувати 256 днів. Традиція виникла не просто так: число 256 має священне значення серед програмістів. Це максимально можливе число елементів будь-якої системи з 8-бітним кодуванням. Причому, 256 = 28, де два символізує двійкову систему числення, а вісім - кількість бітів в одному байті - найвище значення ступеня числа два, при якому виходить число менше, ніж днів у році.

Відео дня

День програміста - привітання зі святом у прозі та листівках

Бажаю міцного здоров'я, хороших очей та міцних рук, а також виразних техзавдань, розумного начальства та зарплати, здатної посперечатися з Еверестом. З Днем програміста!

***

Вітаю із Днем програміста! Бажаю, щоб робочий код твого життя був злагодженим і точним, кохання було захищено надійним паролем, а компіляторами долі були здоров'я, удача та благополуччя.

***

Бажаю міцного здоров'я, хороших очей та міцних рук, а також виразних техзавдань, розумного начальства та зарплати, здатної посперечатися з Еверестом. З Днем програміста!

***

Вітаю з Днем програміста. Нехай життя буде веселим і райдужним, нехай діяльність процвітає і наповнюється великими досягненнями, нехай у голові завжди будуть розумні думки та креативні ідеї, а в серці - щира радість та любов.

***

Вітаю тебе! Нехай програми не дають збоїв, щоб нові коди прописувати без помилок, щоб не зависав комп'ютер і грівся процесор. Нехай вірус не оселиться на твоєму робочому столі. Зі святом!

***

Зі святом усіх програмістів. Нехай ваші програми завжди компілюються вдало, а коди, з якими ви працюєте, не забувають проставляти коментарі. Успіхів вам, життєвих, професійних і творчих (бо програмування - теж творчість) успіхів!

Привітання з Днем програміста у прозі / фото pixabay.com
День програміста листівки / фото pixabay.com
Картинки з Днем програміста / фото pixabay.com
Прикольні картинки з Днем програміста / фото ua.depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: