З Днем пожежної охорони 2024: красиві привітання та листівки

День пожежної охорони України відзначають 17 квітня.

У 2009 році в Україні заснували нове свято - День працівників пожежної безпеки ЗСУ. Мета події - підтримати престиж військової служби та роботи в органах пожежної безпеки та пожежних підрозділах ЗСУ. Тепер свято щорічно відзначається 13 липня, а УНІАН підкаже, які картинки з днем пожежної охорони України можна відправити рятувальникам.

День пожежної охорони України - привітання та листівки

Вітаю з Днем працівників пожежної безпеки ЗСУ і побажати від душі хочу бравих сил, відмінної підготовки, високої безпеки, постійної удачі, успішних справ, стабільного благополуччя і чудових ідей.

***

Працівників пожежної безпеки ЗСУ, героїв, які зберігають наш спокій, вітаємо з професійним святом. Дякую за вашу мужність, виявлену в самих екстремальних ситуаціях, коли лише самовіддані люди здатні зберегти присутність духу. Бажаємо здоров'я вам і вашим близьким. Миру, добра, благополуччя!

Вітаємо наших героїв, рятувальників, мужніх та самовідданих людей - працівників пожежної безпеки ЗСУ з професійним святом. Ми висловлюємо глибоку подяку за вашу працю, за вашу готовність за першим сигналом прийти на допомогу. Спасибі за тисячі збережених життів, за врятовані сім'ї. Нехай фортуна завжди буде вашим супутником, а вогонь буде приборканий і переможений.

***

Вітаю з Днем працівників пожежної безпеки ЗСУ. Хочу побажати високої пильності і абсолютної впевненості, неймовірних сил і граничної обережності. Нехай жодна іскра не прошмигне повз тебе, нехай жодне полум'я не розгориться під твоїм наглядом. Удачі в роботі і благого щастя в житті.

З Днем працівників пожежної безпеки ЗСУ. Нехай діти країни сірниками не бавляться, а дорослі завжди відповідально підходять до поводження з вогнем. Але, якщо, раптом, пожежа трапиться, бажаю не боятися і не губитися, а хвацько, браво і гідно вести боротьбу з язиками полум'я. Успіхів у роботі, благополуччя в житті, здоров'я та непереможної відваги серця!

***

Я приєднуюся до привітань, які звучать сьогодні на твою адресу і на адресу твоїх колег! Пожежний - це чудова професія, ти можеш пишатися своєю працею кожен день! Від імені всіх людей, яким ти допоміг у важку годину, я кажу тобі спасибі за твою нелегку і небезпечну службу!

Вас також можуть зацікавити новини: