День Військово-Повітряних сил України 2023: красиві картинки для військових

У День ВПС України 6 серпня українці поздоровляють захисників нашого неба.

7 серпня в Україні відзначається День військово-повітряних сил. До складу Повітряних сил ЗСУ входять розвідувальна і атакуюча Авіація, спеціальні повітряні війська і ППО. Всі ці сили щодня воюють на фронті, розпізнають і знищують точки окупантів, ведуть розвідку з повітря і охороняють наш сон.

Нагадаємо, що 3 липня 2022 року ми відзначали день ППО України.

День ВПС України: історія свята

Вперше присвячених військовим повітряним силам свято заснував президент Леонід Кучма в 1997 року. Свято відзначали 2 липня. Потім у 2010 році Віктор Ющенко видав новий указ, змінивши дату свята на першу неділю серпня. У 2022 році це 7 серпня.

День Військово-Повітряних сил України 2022: привітання зі святом

Ви з повітря стережете безпеку рідної України, вдень і вночі охороняючи наш спокій. Стрімкої кар'єри вам, бо стрімкі всі ваші рухи. Тактичних відносин з близькими, бо про вашу тактику і вправність ходять легенди. Міцного здоров'я і стійкого імунітету до всіх життєвих негараздів!

***

Бажаю, щоб завжди цінувалася чесність, доблесть і сила, бажаю, щоб твоя доля склалася красиво: прослужити тобі в Збройних силах багато років, і на старості мати велику шану.

***

У цей святковий для вас день хочемо побажати, щоб ваші мрії піднімалися високо в небеса, де б вони могли бути ближче до Бога. Бажаємо, щоб всі ваші позитивні якості були нагороджені добрими справами від близьких людей, посмішками від перехожих і Божим благословенням. З Днем ВВС вас, наші захисники!

***

У День Військово-Повітряних сил побажати хочу відваги і здоров'я, життєвої енергії і моральних сил, міцної дружби і щирої любові, великого щастя і стабільного добробуту. Зі святом!

***

Вітаю з Днем Військово-Повітряних сил і бажаю залишатися вільною гордою птахою — грізним орлом для ворогів і співаючим солов'єм для близьких людей. Будь сміливий в будь-якому бою і неймовірно щасливий у своєму житті.

Картинки З Днем ВПС України 2022

Вас також можуть зацікавити новини: