Як нарядити ялинку на Новий рік 2023: 6 найкрасивіших ідей дизайну

Дізнайтеся на УНІАН, як можна вбрати ялинку на Новий рік 2023, щоб свято пройшло вдало.

Новий рік 2023 за східним календарем буде роком чорного Водяного Кролика. Езотерики стверджують, що найкращими кольорами для ялинкових прикрас в цьому році будуть чорний, білий, сріблястий, всі відтінки синього, а також будь-які холодні кольори. УНІАН назвав 6 найкрасивіших ідей для прикраси новорічної ялинки у 2023 році.

Раніше ми розповідали, як нарядити ялинку на удачу і гроші.

Сині прикраси

Іграшки блакитних і синіх тонів - головний Новорічний тренд на 2023 рік. Якщо у вас є іграшки таких кольорів - сміливо діставайте їх з шафи і прикрашайте хвойну красуню. Блакитні іграшки можна поєднувати з прикрасами золотих і срібних відтінків, а також з зеленими, білими і бірюзовими. Добре підкреслить їх колір гірлянда з білим або холодним світінням.

А ось з іграшками теплих відтінків їх поєднувати не варто, та й символу року теплі кольори не сподобаються.

Чорні іграшки

Чорний колір не дуже популярний в ялинкових прикрасах, оскільки багато людей ставляться до цього відтінку з побоюванням. Також такий колір буде недоречний на ялинці, якщо сім'я переживає траур.

Проте чорних ялинкових прикрас бояться не варто, особливо в 2023 році, адже це колір символу нинішнього року. Чорний Кролик буде дуже радий таким прикрасам. Чорний колір символізує впевненість і надійність, стабільність життєвих планів, силу волі. Іграшки чорного кольору поєднуємо з золотими і підкреслюємо їхню красу жовтою гірляндою.

Цитруси і прянощі

Мандарини і яблука, палички кориці, горіхи, прянощі - все це створює святкову атмосферу і пахне Новим роком. З засушених цитрусів і прянощів можна зробити симпатичні і ароматні новорічні іграшки. 

Іграшки для ялинки своїми руками

Знак зодіаку Кролик символізує плодючість і сімейне щастя, закликає провести свято всією сім'єю. Тому до процесу виготовлення новорічних прикрас можна залучити дітей і разом зробити ялинкові іграшки своїми руками. Потім прикрасьте ялинку паперовими ангелами, кульками з повсті і зірками з картону. І нехай вони виглядають неідеально і по-дитячому, але головне, що зроблені з душею.

Біле на блакитному

Білі іграшки на блакитній ялинці - дуже ніжне, затишне і естетичне поєднання. Ялинкові прикраси білого кольору добре підійдуть для справжньої або штучної ялинки з блакитним відливом. Такий ялинковий дизайн продемонструє хороший смак і тонку душевну натуру мешканців будинку.

Дари природи

Китайський Кролик дуже поважає природу і закликає бути ближчими до неї. Тому для прикраси ялинки можна використовувати безкоштовні природні дари - шишки, жолуді, сухі ягоди, каштани та іграшки з гілок. Їх можна поєднувати зі звичайними ялинковими кулями.

Вас также могут заинтересовать новости: