Міжнародний день сім'ї 2023: дата, історія та красиві привітання

У День сім'ї скажіть своїм рідним кілька теплих слів.

Сім'я - головна цінність в нашому житті. Не дивно, що їй присвячено кілька свят в році. У травні відзначається Міжнародний день сімей - свято, присвячене проблемам сім'ї та родинним зв'язкам. Святкується воно 15 травня.

Міжнародний день сімей: історія свята

Свято було створено організацією Об'єднаних Націй. З 1980-их років організація приділяла питанням сім'ї все більше уваги. У 1993 році ООН встановила Міжнародний день сім'ї, а датою свята було обрано 15 травня. Щороку у свята є своя тема, яка пов'язана з сім'ями, наприклад, сім'ї і здоровий спосіб життя, проблеми незаможних сімей і роль батька в сім'ї.

День сімей: традиції

День сім'ї - хороший привід відвідати або обдзвонити всіх рідних і сказати їм кілька приємних слів. У цей день сім'ї збираються разом за вечерею і обмінюються подарунками. У таке свято можна подякувати рідним за все світле і хороше, що вони принесли в наше життя.

Привітання з Днем сім'ї

З міжнародним днем сім'ї

Вітаю всіх людей на світі,

Як добре, коли у сім'ї

Здорові дорослі та діти,

Бажаю я родинам всім

Удачі, щастя і процвітання,

Любов людей нехай згуртує,

Нехай в сім'ї буде кохання!

***

Мама, тато, дід, бабуся –

Всіх назву, не помилюся,

Старший братик і сестричка –

В нас сімейка невеличка.

Не спиняйте, бо зіб’юся:

Мама, тато, дід, бабуся…

Старший брат, сестра і я –

Отака у нас сім’я.

***

"Родина", "рід", які слова святі!

Вони потрібні кожному в житті,

Бо всі ми з вами гілочки на дереві,

Що вже стоїть віки.

Це дерево – наш славний родовід,

Це батько, мати, прадід твій і дід.

***

Червона калина – то наша родина

Хорошенько цвіте.

Ой, роде наш красний,

Роде наш прекрасний,

Не цураймося, признаваймося,

Не багацько ж нас є.

А перший цвіточок – то рідная мати,

Хорошенько цвіте…

А другий цвіточок – то рідний батько,

Батечко, добре росте…

А третій цвіточок – то наша діти,

Гарні сини і доньки…

***

Сім'я - це наша гордість, надбання і головна цінність в житті! Нехай відсьогодні і надалі ваша сім'я буде міцною, щасливою, не знає бід і негараздів! У цей особливий день, бажаю всім любові, затишного сімейного вогнища і квітучого добробуту!

***

Сім'я - це найдорожчий і найцінніший скарб. Тому в Міжнародний день сім'ї бажаю, щоб сім'я була тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка найрідніших допомагає впоратися з будь-якими труднощами. Нехай всередині сім'ї буде мир і любов!

***

Справжня цінність в житті - це рідні та близькі люди. Вітаю з Днем сім'ї і бажаю взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безлічі цікавих занять. Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Любові, краси, доброго майбутнього, достатку і спільного розвитку!

***

Вітаю з Міжнародним днем сім'ї! Бажаю величезного сімейного щастя, душевності, любові, ніжності, турботи і уваги. Нехай почуття єднання і привітності завжди гріє вас в будь-яку погоду, в будь-який час року. Бережіть один одного і будьте щасливі!

Вас також можуть зацікавити новини: