З Різдвом Христовим: святкові листівки та побажання близьким

Як правильно привітати з Різдвом віруючих західного або східного обряду - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.

Християни відзначають Різдво 25 грудня або 7 січня - залежно від того, яку віру сповідують - православ'я чи католицизм. Католицьке Різдво 2022 настає в грудні, а ось православні віруючі відзначають його пізніше - на початку наступного місяця. УНІАН розповість, як просто привітати з Різдвом своїх рідних і коханих.

Привітання з Різдвом в прозі і листівках

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаю вам миру, добра, кохання, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід та негараздів!

***

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб це по-справжньому казкове свято подарувало найщиріші емоції та приємні несподіванки. Нехай жоден із днів не обходиться без щасливих та радісних моментів. Нехай зігрівають душу сімейні зустрічі, а в будинку завжди панує затишок та добробут.

Вітаю з Різдвом Христовим. І в це світле свято хочу побажати бачити тільки добре в навколишньому світі та знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що в тебе є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

***

З Різдвом! Нехай серце буде зігріте любов'ю, а душа мріями! Нехай життя тішить приємними зустрічами з друзями, а доля - великим успіхом! Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято справжнім дивом!

У світле свято Різдва бажаємо вам добра і щастя, благополуччя та затишку вашому будинку, душевної теплоти, взаєморозуміння та підтримки в сім'ї. Нехай життя ваше буде мирним, спокійним, щасливим.

***

З Різдвом Христовим! Це чудовий і чарівний день на рік. Нехай світле свято наповнить будинок теплом та радістю, близькі люди будуть завжди здорові та щасливі! Нехай серце кожного у цей світлий день наповниться миром та добром!

Зі світлим святом Різдва вітаю! Тепла та затишку вашому дому, турботи та миру вашій родині, здоров'я та сил вашому тілу. Бережіть себе та своїх близьких. Щастя вам!

***

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла та благополуччя у вашому будинку. Нехай усі рідні та близькі будуть здорові та успішні. Хочеться побажати успіхів, променистого настрою та нескінченного везіння.

Вас також можуть зацікавити новини: