Ароматний та пухкий пиріг дуже добре смакуватиме з чаєм або кавою.
Свіжоспечений домашній пиріг – це неймовірно смачно. У літній сезон актуальними будуть рецепти такої випічки зі свіжих фруктів або ягід. Одним із найпопулярніших є пиріг з яблуками, а якщо ще й додати мед – вийде просто надзвичайний пиріг.
Очистити й нарізати на невеликі шматочки яблука. Скропити їх лимонним соком, щоб не потемніли, і відкласти на деякий час.
Збити яйця з цукром і ванільним цукром до густої білої піни, додати сіль та розм'якшене масло, збити до однорідності. Вкинути розпушувач.
Читайте такожСонячне абрикосове варення: рецепти фруктових ласощів на зиму
Додати мед, ретельно перемішати. Потім всипати борошно – має вийти кремоподібне тісто. Викласти у нього шматочки яблук. Ретельно перемішати, щоб рівномірно розподілити яблука.
Викласти тісто в змащену маслом форму. Відправити у розігріту до 200°С духовку на 35-40 хвилин, готовність перевіряти за допомогою сухої зубочистки або сірника.
Інші рецепти, які можуть зацікавити: