Тонке тісто у поєднанні з соковитими яблуками, сиром та апетитним безе – приголомшливий десерт!
Домашні пироги зі свіжими фруктами або ягодами – це завжди дуже смачно. У сезон рясного достигання яблук обов’язково слід приготувати яблучний пиріг. А якщо ще й додати сир – то вийде приголомшливий на смак десерт.
Білки відокремити від жовтків. Розм'якшений маргарин розтерти з 200 грамами цукру, додати 3 жовтки та добре збити.
До масляно-яєчної суміші всипати просіяне борошно, розпушувач та половину пакетика ваніліну.
Замісити м'яке, еластичне тісто. Покласти його на 30 хвилин у холодильник.
Сир змішати з 200 г цукру, 3 жовтками, половиною пакетика ваніліну.
Яблука очистити й нарізати півмісяцями.
Читайте такожЯк приготувати печені яблука: рецепти ароматно-апетитного десерту
Тісто розподілити по формі, розрівняти. Викласти на нього сир. Зверху викласти скибочки яблук. Відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.
Пиріг має набути золотистого забарвлення.
Білки збити з 200 грамами цукру до міцних пік, викласти зверху на пиріг. Покласти у духовку при температурі 180°C на 10 хвилин. Верхній шар повинен стати золотистим, але залишитися м'яким (не слід перетримати пиріг).
Готовий пиріг з яблуками і сиром прикрасити за власним смаком.