Салати з пекінської капусти не просто смачні, а й ще дуже корисні.
Пекінська капуста – чудова складова для салатів, до того ж дуже корисна. Вона дуже добре поєднується з усіма салатними інгредієнтами та навіть із фруктами за рахунок свого нейтрального смаку.
Нашаткувати капусту. Моркву очистити й натерти на великій тертці. Рибу порізати невеликими шматочками.
Читайте такожСмачні рулети з лаваша: рецепти апетитної закуски
Приготування заправки. Змішати гранатовий сік та олію, поперчити за смаком. Робити заправку добре в маленькій баночці, щоб закрити кришкою й добре струснути для однорідності суміші.
Заправити салат і відразу подавати. Під час подачі можна посипати кунжутом.
Нарізати пекінську капусту. Огірок порізати кубиками. У просторій чаші з'єднати нарізану пекінську капусту й огірки.
Апельсин розрізати навпіл, а потім на шматочки. Відокремити м'якоть від шкірки і нарізати на невеликі шматочки. Додати апельсин у салат.
Яйця відварити, порізати на шматочки. Кріп дрібно нарізати. Додати яйця і кріп у салат.
Заправити салат майонезом і добре перемішати. Готовий салат трохи охолодити в холодильнику. Перекладіть у салатник і можна подавати до столу.
Пекінську капусту нарізати тонкими смужками. Моцарелу порізати невеликими кубиками, а цибулю – тонкими півкільцями або кільцями. Відправити їх до капусти.
Помідори обсушити паперовими серветками, половину із них розрізати навпіл, решту залишити цілими. Додати томати в салатницю.
Читайте такожСтрави з кролика: як приготувати ніжне й дієтичне м’ясо
Авокадо подрібнити до кубиків невеликого розміру. Додати їх до всіх компонентів.
Консервований тунець розім’яти виделкою на шматочки й додати в салат.
Зелень дрібно нарубати й додати в салатницю. Посолити та поперчити за смаком.
Перед подачею салат добре перемішати. За необхідності досолити. Заправити його рослинною або оливковою олією (якщо тунець був в олії, то готовий салат не заправляти).