Красиві валентинки своїми руками: 7 простих ідей листівок

Валентинки своїми руками можна виготовити з картону, тканини і навіть із тіста - називаємо найкрасивіші ідеї.

День святого Валентина - дуже тепле і романтичне свято, коли всі закохані пари роблять один одному сюрпризи і говорять слова кохання. Красиво висловити свої почуття допоможе валентинка ручної роботи. Якщо у вас є діти, можна залучити їх до цього захоплюючого і нескладного процесу.

Раніше УНІАН розповідав, що подарувати на 14 лютого дівчині або хлопцю.

Валентинка з фетру своїми руками

Фетр - простий і універсальний матеріал, який необхідний для виробів. Для виготовлення такої валентинки не потрібні навички шиття або особливі вміння.

Вам знадобляться рожеві або червоні листи фетру, ножиці, нитка з голкою і вата. З фетру виріжте два однакових сердечка і зшийте їх великим швом. Залиште невеликий отвір і наповніть валентинку ватою зсередини. Потім зашийте сердечко. Валентинка з фетру може бути прикрашена бісером, гудзиками, шматочками фетру.

Валентинка в техніці квіллінг

Техніка квіллінг дозволяє викласти малюнок будь-якої форми за допомогою скручених паперових стрічок. Скручений папір змащують клеєм і приклеюють на картонну основу. Зробити валентинку в техніці квіллінг можна декількома способами: викласти контур серця, заповнити все серце скрученими листами, або ж зробити самі листи в формі маленьких сердечок.

Валентинки на прищіпках

Валентинки на прищіпках - оригінальний спосіб привітати другу половинку зі святом і разом з тим прикрасити будинок. Повісьте кілька валентинок на прищіпки і прикріпіть до нитки або стрічки. Стрічку з валентинками повісьте над дверима або шафою. На самих валентинках можна написати побажання або приклеїти фото половинки.

Їстівна валентинка

Їстівну валентинку не можна зберегти на пам'ять, зате крім очей вона порадує шлунок. Валентинки часто роблять з імбирного печива. Приготуйте печиво у формочці у вигляді серця, або виріжте серце з готового печива. Прикрасьте валентинку кольоровою глазур'ю. Рецепт імбирного печива читайте на УНІАН.

Об'ємна валентинка

Об'ємна валентинка виглядає дуже красиво і ефектно. Можна зробити складну валентинку з переплетенням візерунком. Процес виготовлення дивіться у відео. Є і варіант простіше: виріжте багато однакових маленьких сердечок, складіть навпіл і склейте в центрі по лінії згину. Склеєні валентинки вклейте в центр листівки.

Валентинка-листівка

Проста листівка у формі серця - найнадійніший варіант, з яким впорається хто завгодно. Таку валентинку можна прикрасити аплікацією, бісером, блискітками або вашим спільним фото з половинкою.

Валентинка-орігамі

Японська техніка орігамі передбачає складання паперу без розрізання і склеювання. Техніка орігамі має безліч варіантів фігур у формі серця. Процес виготовлення нескладної валентинки дивіться у відео.

Вас також можуть зацікавити новини: