Представлено український трейлер нового "Бетмена" з Робертом Паттінсоном

Сюжет буде будуватися навколо таємничих послань від якогось лиходія, які Бетмен стане отримувати найрізноманітнішими способами.

Під час віртуального фестивалю DC Fandome режисер Метт Рівз представив перший тизер майбутнього "Бетмена" з Робертом Паттінсоном, а зараз з'явилася його дубльована українською мовою версія.

Читайте такожWarner Bros. змінила дати виходів фільмів "Бетмен", " Шазам 2!"і" Флеш"Судячи з тизеру, сюжет будуватиметься навколо таємничих послань від якогось лиходія, які Бетмен стане найрізноманітнішими способами отримувати по всьому Готему. Крім Паттінсона в костюмі Людини-Кажана в тизері можна побачити Зої Кравіц у вбранні Жінки-кішки, Пола Дано в образі Загадочника і Коліна Фаррелла, який грає пінгвіна. Також у тизері є фрагменти з Кармайном Фальконе (Джон Туртурро), комісаром Гордоном (Джеффрі Райт) і Альфредом (Енді Серкіс), а також Пітером Сарсгаардом в неназваній поки ролі, передає 112.ua.

За словами Рівза, його "Бетмен" розповість про події через два роки після початку супергеройської кар'єри Брюса Уейна – часу, коли він був всього лише народним месником в масці. Режисер зазначив, що в цей період Брюс ще не був Бетменом, але в Готемі вже були люди, які його відверто боялися.

Новини по темі: