Disney+ повністю змінив Чіпа і Дейла у новому мультику (відео)

Зовсім скоро на екрани вийде новий мультсеріал "Чіп і Дейл: життя в парку" з повністю перемальованими героями.

Студія Disney+ показала оновлених Чіпа і Дейла, які з'являться в новому мультсеріалі під назвою "Чіп і Дейл: життя в парку".

Перший сезон оновленого мультика складатиметься з 12 епізодів по три 7-хвилинних історії кожен. У них будуть показані пригоди бурундуків Чіпа і Дейла, які пристосовуються до життя у великому міському парку.

Варто відзначити, що Disney+ перемалював героїв мультика - вони тепер виглядають по-іншому, і їх нові образи вже можна побачити в першому офіційному трейлері мультфільму на Youtube-каналі Disney Plus.

У трейлері глядачам показали, як Чіп і Дейл потрапляють в різні пригоди, стикаючись з іншими знаковими персонажами мультфільмів, такими як собака Мікі Мауса Плуто і пес Спайк (з "Тома і Джеррі"). А ось мишку Гаєчку, щура Рокфора і муху Зіппера у ролику не показали.

Читайте такожВийшов перший трейлер мультсеріалу What If...? про альтернативний всесвіт Marvel

Також слід відзначити, що на відміну від старих сезонів, де Чіп і Дейл розмовляли зрозумілою людині мовою, у нових серіях вони будуть "спілкуватися" невербально - тільки мімікою і жестами.

Режисером "Чіп і Дейл: Паркове життя" виступив Жан Кейрол, який раніше працював художником-декоратором і директором з макета французького мультсеріалу "Оггі і кукарачі". Виконавчим продюсером став Марк дю Понтавік, а музику для мультсеріалу зробив Вінсент Арто, який також працював над сезоном "Оггі і кукарачі: Кіно".

"Чіп і Дейл: Паркове життя" почнуть показувати на Disney+ з 28 липня.

Вас також можуть зацікавити новини