Ікла та роздвоєний язик: Warner Bros. показала Енн Гетевей в образі моторошної відьми (відео)

Актриса зіграла головну роль у фільмі "Відьми", прем'єра якого відбудеться вже 22 жовтня на потоковому сервісі HBO Max.

Студія Warner Bros. показала новий ролик до майбутнього сімейного фільму Роберта Земекіса "Відьми", заснованого на однойменній книзі Роальда Даля. Роль головної чаклунки в ньому виконала Енн Гетевей.

Читайте такожЛеонардо Ді Капріо та Меріл Стріп: Netflix розсекретив акторський склад нової комедії "Не дивись угору"Ролик під назвою "Як розпізнати відьму?" опубліковано на YouTube- каналі студії.

У ньому актори нового фільму Енн Гетевей, Октавія Спенсер, Стенлі Туччі розповідають про особливості цих страшних створінь:

  • відьми носять довгі рукавички, тому що у них не дістає пальців на руках,
  • їм дуже тиснуть туфлі, оскільки на ногах у них теж немає пальців,
  • всі відьми лисі, тому носять перуки.

Все описане демонструється кадрами з фільму. Зокрема, на ролику можна зблизька подивитися на моторошний образ Енн Гетевей. Такий актрису глядачі точно ще не бачили.

"Відьми": що відомо про фільм

За сюжетом головна відьма збирає великий шабаш з підступною метою – перетворити всіх дітей у світі на мишей. Троє хлопчиків випадково дізнаються про цей план і виявляються зачаровані завчасно...

Картину зняв Роберт Земекіс, допомагав йому Гільєрмо дель Торо. Фільм є екранізацією однойменної повісті Роальда Даля, за якою в 1990 році вже виходив фільм.

Прем'єра відбудеться 22 жовтня на потоковому сервісі HBO Max. З 28 числа її можна буде побачити в кінотеатрах деяких країн. В українському прокаті фільм з'явиться 29 жовтня.