"Кохання, пристрасть і секс": топ-5 фільмів з дуже відвертими сценами (відео)

У цей недільний вечір пропонуємо вам подивитися кілька фільмів зі своєю другою половинкою, які точно зможуть розпалити між вами вогонь.

Гарне кіно, кохання, пристрасть, відверті сцени... Здається, відмінний вибір для перегляду зі своєю другою половинкою. А головне, що добірка цих фільмів дозволить вам з маленької іскри розпалити справжній вогонь.

"Спокуса"

Луїс Антоніо Варгас - багатий торговець кави, який вирішив взяти собі в дружини американку, познайомившись з нею по листуванню. Коли він приїжджає, щоб зустріти Джулію Расселл, то виявляється дуже здивований тим, що вона не зовсім проста жінка, як він очікував. Знайшовши своє щастя, він і його дружина починають нове життя. Все йде нормально, поки історія не бере фатальний поворот в лабіринти брехні, обману і вбивства. Джулія виявляється зовсім не Джулією, а іншою жінкою, яка привласнила чуже ім'я. Вона обкрадає чоловіка і збігає. Але головний герой готовий на все, щоб знайти свою дружину.

"Основний інстинкт"

Детектив Нік Каррен веде розслідування у справі про збочене вбивство на сексуальному ґрунті. Підозра падає на подругу вбитого Кетрін - письменницю, автора шокуючих романів, яка в своїй останній книзі докладно описала абсолютно аналогічний злочин. До слова, ту саму загадкову письменницю зіграла Шерон Стоун.

"Куриоса"

Чуттєвий любовний трикутник в богемній атмосфері Парижа кінця XIX століття. Двоє чоловіків закохані в одну жінку, а заборони існують для того, щоб їх порушувати. Цікаво, що сценаристи створили сюжет фільму за реальними мемуарами, фотографіями і записками Марії де Реньє. Будучи одруженою з поетом і письменником, вона дійсно мала коханця. 

"Сором"

Брендон - 30-річний житель Нью-Йорка, який страждає від нездатності контролювати своє сексуальне життя. При цьому перед ним не може встояти жодна жінка. Але його життя перевернеться з ніг на голову, коли до нього приїде рідна сестра Сіссі.

"Антихрист"

Фільм починається з того, як дворічний син немодолої пари падає з вікна, в той момент, коли його батьки пристрасно займаються сексом. Смерть дитини буквально зводить з розуму жінку, тому її чоловік-психотерапет вирішив відвезти її в лісову гущавину, щоб врятувати її від нескінченного почуття провини і депресії.

Вас також можуть зацікавити новини: