Відірватися неможливо: ТОП-5 цікавих фільмів на реальних подіях

Розповідаємо, що вибрати, якщо ви любите дивитися фільми онлайн, засновані на реальних подіях.

Коли ми вибираємо фільми на вечір, як правило, хочеться або легкості, або "цікавинки". Краще, якщо виходить знайти і те, і інше в одному кіно, тоді вийде провести час дійсно приємно. УНІАН знає, які дивитися фільми на реальних подіях, щоб залишитися задоволеними.

Кращі фільми на реальних подіях - добірка

Існує велика кількість таких картин, звичайно, для кожної людини цікаві фільми можуть бути різними - одним подобаються біографії, іншим - відомості про історичні події. Ми пропонуємо і ті, і інші - благо, зняті в останні 10-20 років старі і нові фільми дозволяють "розгулятися".

"За статевою ознакою" / On the Basis of Sex, 2018

Цю картинку можна віднести до категорії "історичні фільми", адже її сюжет заснований на житті Рут Гінзбург - однієї з найвпливовіших жінок США. Сценаристам і режисерові вдалося неймовірно цікаво і докладно розповісти, як ця тендітна дівчина будувала кар'єру судді і з якими труднощами стикалася в 1970-і роки в Америці.

"Гра на пониження" / The Big Short, 2015

Якщо ви шукаєте хороші фільми на реальних подіях, то дана картина точно для вас (особливо приємно буде фанатам Крістіана Бейла). Фільм розповідає про кризу в США в 2007-2008 роках, а точніше - про кількох співробітників компанії на Уолл-стріт, які знали, що настануть важкі часи. Завдяки своїй далекоглядності, їм вдалося непогано заробити, питання в тому, як вони це зробили.

"Спіймай мене, якщо зможеш" / Catch Me If You Can, 2002

Культовий фільм з Леонардо ДіКапріо давно зайняв одне з перших місць в рейтингу кіноманів - обговорюючи фільми, які варто подивитися, назва цього кіно звучить завжди. Сюжет заснований на історії Френка Абігейла - неймовірно розумного і виверткого шахрая, який зумів заробити мільйони доларів, навіть не досягнувши 25 років. З іншого боку - його візаві-агент ФБР, який йде на всілякі хитрощі, щоб зловити злочинця.

"Піаніст" / The Pianist, 2002

Фільми, засновані на реальних подіях, завжди подобаються більше, ніж художні вигадки - особливо якщо справа стосується делікатних і болючих тем. Кінокартина "Піаніст" - розповідь про Владислава Шпільмана - музиканта, який перебував у Варшаві, коли почалася Друга світова війна. Ситуацію посилило його походження - музикант був польським євреєм. Незважаючи на складність теми, команді, яка працювала над цією картиною, вдалося створити кінематографічний шедевр.

"12 років рабства" / 12 Years a Slave, 2013

Головний герой фільму - Соломон Нортап, афроамериканець, який живе і працює в Нью-Йорку. Одного разу він отримує запрошення приїхати на роботу до Вашингтона - погоджується і вирушає до столиці, але там його викрадають. З цього моменту Нортап виявляється в рабстві - 12 років його купують і продають, як раба, а він на собі відчуває всі тяготи подібного становища.

Вас також можуть зацікавити новини: