"Вибачте, якщо не виправдав очікувань": Холостяк-10 прокоментував секс-скандал на проекті

В ефірі пост-шоу "Холостяка-10" Даша, ледь стримуючи сльози, зізналася, що вони з Максом не разом. Через деякий час вони зустрілися, і Максим зізнався Даші, що у нього був секс з іншою учасницею шоу. Цього Даша не змогла йому пробачити, і вони розійшлися.

Учасник шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк прокоментував секс-скандал, що вибухнув на проекті.

Пост-звернення до своїх шанувальників він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що він – не любитель соцмереж, а вже тим більше сміття і хати виносити не буде, але відчуває себе зобов'язаним перед аудиторією проекту, яка разом з ним весь сезон переживала і підтримувала головного героя.

Читайте такожУ новому сезоні серіалу "Бетвумен" поміняють головну героїню

"Вибачте, якщо не виправдав чиїхось очікувань, не вибрав, вподобану учасницю, що зробив або не зробив. Але тільки я відповідаю за всі свої рішення і дії. Чесно, я не хочу цього хайпи, як хочуть інші. І як бачите, не все так погано у всіх. Я б навіть сказав, дуже добре. Хочу звернутися до людей, які зі мною від початку і до кінця, до людей, які вміють слухати і чути, розуміти і не будують здогадок, не перекручують інформацію, не тримають зла за те, що я робив, як вважав за потрібне. ... Я вдячний всім, хто проживає своє життя і не обговорює мою. Хто зі мною, не дивлячись на мій вибір і симпатії", - написав Михайлюк

Як повідомляв УНІАН, в ефірі пост-шоу "Холостяка-10" Даша, ледь стримуючи сльози, зізналася, що вони з Максом не разом. Після завершення проекту вони роз'їхалися: Макс займався своїми справами, а Даша поїхала до батьків. Все це час вони листувалися.

Через деякий час вони зустрілися, і Максим зізнався Даші, що у нього був секс з іншою учасницею шоу. Цього Даша не змогла йому пробачити, і вони розійшлися.