Рубі Роуз відмовилася від зйомок у другому сезоні серіалу "Бетвумен" \ batwoman.tv

На роль Рубі Роуз, яка відмовилася від зйомок у другому сезоні серіалу The CW "Бетвумен" за коміксами DC, не будуть шукати іншу акторку.

Читайте такожЕван Пітерс може зіграти в серіалі "ВандаВіжен"

У новому сезоні планують ввести іншу головну героїню, повідомляє Deadline. Згідно інформації, Кеті Кейн (ім'я Бетвумен) перестане бути головним героєм серіалу, а їй на заміну прийде інша Бетвумен. Це рішення буде кращим, ніж просто поміняти одну актрису на іншу без сценарних пояснень.

Відео дня

У кастингових паперах, які отримало видання, персонажа звати Райан Уайлдер - ймовірно, це вигадане ім'я, потрібне для збереження таємниці.

Героїня описується як дівчина 25-30 років, тобто молодша за героїню Рубі Роуз. Вона також відрізняється характером - недосвідчена, трохи незграбна і мила. Нова Бетвумен раніше була наркоторговцем, а тепер живе в фургоні разом з улюбленою рослиною. Вона відмінний боєць, якому не вистачає дисципліни, і відкрита лесбіянка. У другому сезоні серіалу, який повинен вийти в 2021 році, буде показано, як вона стала Бетвумен.

Як повідомляв УНІАН.Lite, 20 травня стало відомо, що Рубі Роуз відмовилася від зйомок у другому сезоні серіалу "Бетвумен". Є версія, що Рубі Роуз не потягнула зйомки у масштабному проекті через брак досвіду, тому було прийнято рішення припинити співпрацю.