Вийшов перший трейлер фільму Веса Андерсона "Місто астероїдів" з брюнеткою Скарлетт Йоханссон

У прокат фільм з неймовірним акторським складом має вийти 16 червня 2023 року.

Кінокомпанія Focus Features випустила перший трейлер нового фільму режисера-візіонера Веса Андерсона "Місто астероїдів" (Asteroid City).

Події картини розгортатимуться в 1955 році на з'їзді спостерігачів за зірками у вигаданому американському містечку посеред пустелі. Через надзвичайну подію учасники заходу змушені будуть затриматися там до з'ясування всіх обставин.

У фільмі задіяні чимало акторів, які вже неодноразово знімалися у Андерсона – Едріен Броуді, Тільда Суїнтон, Джейсон Шварцман, Джефф Голдблюм, Едвард Нортон, Віллем Дефо, Лів Шрайбер, Руперт Френд, Тоні Револорі, Джеффрі Райт і Джейк Райан.

Також одразу кілька зірок Голлівуду попрацювали з Андерсоном вперше – Том Генкс ("Форрест Гамп", "Термінал"), Скарлетт Йоханссон ("Месники", "Шлюбна історія"), Марго Роббі ("Я, Тоня", "Вавилон"), Метт Діллон ("Зіткнення", "Будинок, який побудував Джек"), Стів Карелл ("Офіс", "Космічні війська"), Хонг Чау ("Меню", "Кит") і Майя Хоук ("Дивні дива", "Одного разу в Голлівуді").

У прокат фільм має вийти 16 червня 2023 року, за його міжнародний прокат відповідатиме Universal Pictures.

Уес Андерсон чим відомий режисер

53-річний американський режисер і сценарист Вес Андерсон працює в основному в жанрах комедії і трагікомедії. Для його фільмів характерний незвичайний візуальний стиль з впізнаваними авторськими прийомами: симетрія кадру, пастельні кольори, нестандартне використання декорацій і екранних титрів. Також його фільми відрізняються приголомшливим підбором акторів, причому багато з них працювали з Андерсоном неодноразово.

Свій перший повнометражний фільм – кримінальну комедію "Пляшкова ракета" – він представив в 1996 році. Всього на даний момент у фільмографії Андерсона десять повнометражних ігрових і анімаційних фільмів, найуспішнішими з яких є "Сімейка Тененбаум", "Незрівнянний містер Фокс", "Королівство повного місяця", "Готель "Гранд Будапешт" і "Острів собак". Саме за них він має кілька номінацій на "Оскар". Попередній фільм режисера – "Французький Вісник" – вийшов у 2021 році. 

Вже відомо, що наступним після "Міста астероїдів" Андерсон випустить фільм "Дивовижна історія Генрі Шугара" для Netflix, а головні ролі в ньому виконають Бенедикт Камбербетч, Рейф Файнс, Бен Кінгслі, Дев Патель, Руперт Френд і Річард Айоаді.

Вас також можуть зацікавити новини: