Netflix назвав найпопулярніші серіали в Україні

Публікуємо для вас трейлери десяти лідерів рейтингу, щоб вам точно було, чим зайнятися на цих вихідних.

Стрімінговий сервіс Netflix назвав найпопулярніші серед українців серіали. Публікуємо для вас трейлери десяти лідерів рейтингу, щоб вам точно було, чим зайнятися на цих вихідних.

Рейтинг з посиланням на офіційний сайт Netflix публікує "24 канал". 

Топ-10 серіалів і фільмів на Neflix

1. "Секс / Життя"

Мати двох дітей з передмістя в своїх фантазіях здійснює подорож по алеї спогадів, де її сімейне сьогодення стикається з безтурботним минулим.

2. "Як стати тираном"

На початку липня на Netflix з'явився неординарний документальний серіал з провокаційною назвою. І вже через кілька днів після появи встиг посісти друге місце в українському ТОП-10. У серіалі є навіть згадка про Україну, звичайно про Голодомор.  

3. "Хороший лікар"

Історія молодого талановитого лікаря з синдромом саванта, що володіє унікальними здібностями-неймовірною пам'яттю і фантастичною чутливістю до проблем, що спалахують всередині людського організму. Хлопець стає блискучим хірургом, але попри це, в особистісному плані його розвиток відповідає рівню десятирічної дитини.

4. "Рік і Морті"

У центрі сюжету-школяр на ім'я Морті і його дідусь рік. Морті-самий звичайний хлопчик, який нічим не відрізняється від своїх однолітків. А ось його дідусь займається незвичайними науковими дослідженнями і часто повністю неадекватний. Він може в будь-який час дня і ночі схопити онука і відправитися разом з ним в божевільні пригоди за допомогою побудованої з різного мотлоху літаючої тарілки, яка здатна переміщатися крізь міжпросторовий тунель. Кожен раз ця парочка виявляється в найнесподіваніших місцях і найбезглуздіших ситуаціях.

5. "Я ніколи не..."

Переживши жахливий рік, американка індійського походження Деві намагається змінити своє життя і стати популярною в школі, проте це не так легко зробити, як вона вважала. Її чекають пригоди, які вона розділить з двома подругами, які теж хочуть стати популярними.

6. "Чудова сімка"

Група відважних воїнів (разом з Крісом Праттом) встає на захист маленького селища Роуз-Крік, який тероризує кривава банда Бартоломев Бозі. У кожного з них за плечима своя історія і свій унікальний стиль бою: хто добре володіє кулаками, а хтось-гострим словом і хитрістю. Разом вони дадуть відсіч найлютішим бандитам Дикого Заходу.

7. "Люпен"

Перший сезон французького серіалу вийшов на початку 2021 року і відразу зайняв міжнародні чарти. Нещодавно відбулася прем'єра іншого сезону і серіал не здає позицій. Ассан Діоп-злодій-джентльмен, який ще в дитинстві прочитав книгу про пригоди грабіжника Арсена Люпена і тепер збирається обчистити Лувр. Це помста багатому сімейству, через якого 25 років тому батька Діопа незаслужено засудили за злочин.

8. "Мисливці на тролів: повстання титанів"

Цікаво, що восьму сходинку рейтингу зайняла анімація про героїв із серії Trollhunters, які об'єднуються для епічної пригоди, щоб битися з Таємним Орденом За контроль над магією, яка пов'язує їх усіх.

9. "Еліта"

Іспанський серіал про те, як троє підлітків з бідних сімей потрапляють в "Лас Енчінас" – найпрестижнішу школу в Іспанії. Забезпеченим дітям не подобаються новачки, і починається безжальна битва за владу. У хід підуть будь-які засоби і методи, навіть вбивство...

10. "Бладшот"

І знову Вин Дизель! Слоган серіалу:"він народжений, щоб бути супергероєм". Науково-фантастична екшн-драма на основі коміксів. Секретна корпорація RST повертає до життя смертельно пораненого морпіха Рея Харрісона. Завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом-невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, компанія керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він насправді, і його завдання це з'ясувати.

Інші новини на тему: