Стала відома назва та інші подробиці нового фільму Гая Річі з Джейсоном Стейтемом

Також режисер анонсував свій наступний проект, над яким він також працюватиме разом зі Стейтемом.

Культовий британський режисер Гай Річі ("Карти, гроші та два стволи, що димлять", "Джентльмени", "Шерлок Холмс") готує новий сюрприз для своїх шанувальників - гостросюжетну стрічку "Wrath of Man", раніше відому як "Cash Truck".

Про це написав сам режисер у своєму Twitter.

"Я чекав 15 років, щоб знову бути разом, а тепер не можу від нього позбутися. #WrathOfMan на підході, #FiveEyes - це новий сюрприз", - написав режисер.

Водночас, як повідомляє "Вольга Україна", офіційної української назви у стрічки поки немає.

Головну роль у новому фільмі Річі зіграв ніхто інший, як його давній друг і товариш - Джейсон Стейтем. Саме в цьому тандемі і Стейтем, і Річі дебютували у світі великого кіно з культовими стрічками "Карти, гроші, два стволи" та "Великий куш". Востаннє вони працювали разом над трилером "Револьвер" 2005 року.

Читайте також"Джентльмени" Гая Річі: огляд на нову кримінальну комедію з Меттью МакКонахі і Х'ю Грантом

Зйомки "Wrath of Man" встигли закінчити до початку пандемії, в січні 2020-го року і, враховуючи, що зірковий дует режисера і актора вже готується до зйомок ще одного майбутнього спільного проекту - новини про прем'єру "Wrath of Man" варто очікувати вже зовсім скоро.

Було оприлюднено перший і вельми лаконічний синопсис: сюжет зосереджується на H (Джейсон Стейтем), холоднокровному і таємничому персонажі, що працює в компанії з транспортування готівки, яка щотижня перевозить сотні мільйонів доларів по Лос-Анджелесу.

Крім участі Стейтема, в картині задіяний яскравий акторський склад - Джош Хартнетт, Скотт Іствуд, а також Холт МакКелланіта Джеффрі Донован. З акторського касту "Джентльменів" у новий фільм була запрошена бельгійська акторка Лайн Рені.

Зауважимо, що вперше події фільму Гая Річі відбуваються в Сполучених Штатах Америки і шанувальники чекають й задаються питанням - яким саме Річі покаже Лос-Анджелес, вулицям якого були присвячені одні з кращих кримінальних фільмів минулого.

Нові подробиці про "Wrath of Man" очікуються найближчим часом. Також вже є попередня дата прем'єри фільму - 15 січня 2021 року.

Попередня робота режисера "Джентльмени" (2019) стали найуспішнішим фільмом Гая Річі в Україні з касовими зборами понад 77,5 млн гривень.

Інші новини кіно