"Очікування VS реальність": порнозірка спростувала міфи про фільми для дорослих

Фільми для дорослих не відповідають реальності.

Відома порноактриса Катаріна Весна розповіла, що навколо індустрії порно існує багато міфів.

Читайте такожКара Делевінь стане ведучою серіалу про порнографію і пройде дослідження в секс-лабораторії

Ці міфи вона спростувала в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН.

Актори у фільмах для дорослих під час сексу завжди виглядають ідеально. І коли глядачі пробують повторити щось в реальності, це сильно розходиться з побаченим на екрані. 

"Те, що відбувається в порно - далеко від реального життя. Не варто на це рівнятися! Дізнайся я про це в свої 16, мені б не довелося терпіти те, що не подобається і боляче, просто тому, що "в Інтернеті всі так роблять"", - сказала Весна.

Також існує думка, що режисери кіно для дорослих самі підбирають партнерів для сцен. І в результаті акторам доводиться займатися сексом з тим, кого поставлять з ними в пару. Але Катаріна запевняє, що можна самостійно вибирати собі партнера чи відмовитися від зйомки з тим, хто не подобається.

"Коли знімалася в лесбі сценах, то могла (вибирати партнера, - УНІАН). Я говорила, з ким хочу, а з ким категорично мене не ставити", - додала порнозірка.

Також цікаво, що за сюжетом в порно і чоловіки, і дівчата завжди отримують яскравий оргазм. Але глядачі, намагаючись повторити всі ті дії, що на екрані, часто не доходять до фіналу. Розберімось, оргазм під час зйомок - це реальність чи міф.

"Найчастіше дівчата симулюють, щоб вкластися в таймінг. Адже для того, щоб отримати оргазм, повинна бути атмосфера, яка до цього розташовує", - додала Весна.

Повний текст інтерв'ю читайте по посилання