Тарас Цимбалюк знявся в популярному серіалі "Жіночий лікар. Нове життя"

Прем'єра серіалу відбудеться вже цієї осені.

Серіал "Жіночий лікар" - один з найпопулярніших в Україні. Перші кілька сезонів справили такий ажіотаж, що канал "1+1 Україна" спільно з FILM.UA вирішив дати серіалу "нове дихання".

Вже восени глядачі побачать новий сезон, який отримав назву "Жіночий лікар. Нове життя". 

У серіалі знімаються Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олексій Нагрудний. Нещодавно до касти акторів приєднався зірка українського кіно Тарас Цимбалюк. Глядачі побачать актора в новому амплуа. Як зізнався Цимбалюк, він вперше зіграє лікаря.

Герой Тараса - людина, яка довгий час провела на фронті і не сподівалася повернутися до цивільного життя. Після контузії і комісування героя спіткає відчай, він опиняється на перехресті і не знає, як надалі повернеться його життя. Завдяки новій роботі в лікарні він поступово знаходить себе в цивільному середовищі, де знову зможе відчути себе потрібним.

"Насправді це моя перша медична історія. До ролі я готувався, переглядаючи різні медичні серіали і фільми. До речі, мій дядько - медик, я слухаю про медицину з самого дитинства, тому можна сказати, що до цього проекту я готувався давно. Дуже багато медичних термінів, подібний матеріал вимагає більшої підготовки", - сказав Тарас Цимбалюк.

Також актор поділився, на що чекати від перезавантаження улюбленої історії:

"Я думаю, що мій персонаж здивує глядачів. По-моєму, ця історія довгоочікувана для людей і актуальна. Це повністю український проект, знятий для українського телеканалу. Я дуже вдячний Юлі Міщенко, шоуранерці проекту, що вона бачить цю історію настільки автентичною. Це дійсно "нове життя", тому глядача це повинно приємно здивувати".

Відзначимо, серіал "Жіночий лікар" розповідав про принципового лікаря, який допомагав жінкам подолати труднощі під час вагітності і народити здорового малюка. Він вдавався до різних методів, навіть дуже небезпечних, але підсумок завжди був позитивним - йому вдавалося дати життя новій людині.

Раніше УНІАН назвав 5 українських фільмів, які варто подивитися кожному.

Вас також можуть зацікавити новини: