The Hardkiss перенесли ювілейний концерт на Олімпійському на 2022 рік

Музиканти пообіцяли спеціальний подарунок для всіх, хто купив квитки на шоу.

Український гурт The Hardkiss переніс ювілейний концерт до свого 10-річчя, який мав відбутися на НСК "Олімпійський" у Києві, на 2022 рік.

Це рішення пов'язане з епідемією коронавірусу, що триває, і пов'язаними з нею обмеженнями, йдеться в заяві групи в Instagram.

Грандіозне шоу "Десять" мало відбутися на головній спортивній арені країни 29 травня, але тепер його перенесли на 18 червня 2022 року.

"В Україні продовжили карантин до 30 Червня, а Київ досі перебуває в "червоній" зоні. У нас і наших партнерів немає розуміння, як скоро і в якому форматі в столиці дозволять масові заходи. Для нас украй важливо зберегти атмосферу рок-концерту, яка немислима без фан-зон. У таких умовах невизначеності, на жаль, організація й проведення шоу 29 травня неможливі. Ми обговорювали варіант перенесення концерту на більш пізню дату цього літа з керівництвом НСК "Олімпійський" і Мінкультом і отримали рекомендацію перенести таку масштабну подію на рік", - відзначили в колективі.

Усі придбані раніше квитки дійсні на нову дату, підкреслили в The Hardkiss.

Читайте такожНова дата та нові хедлайнери: організатори YUNA 2021 розповіли подробиці ювілейної церемонії

Також музиканти пообіцяли спеціальний подарунок для всіх, хто купив квитки на шоу, а саме - онлайн презентацію нового альбому.

Вас також можуть зацікавити новини