Вийшов трейлер еротичної драми "365 днів. Перші чотири хвилини"

Netflix показав трейлер третьої частини популярного фільму.

Стрімінговий сервіс Netflix презентував трейлер третьої частини еротичного фільму "365 днів", яка отримала назву "Перші чотири хвилини".

У головних ролях все так само будуть Мікеле Морроне (Массімо Торічеллі, ватажок злочинної банди) і Анна-Марія Секлюцкая (Лаура Белль). У другій частині до головного акторського складу приєдналися брат-близнюк Массімо і Начо (Сімоне Сузінна), один з них залишиться й у третій частині.

Нагадаємо, після загибелі батька-ватажка злочинної банди, його син Массімо стає новим ватажком і змушений взяти на себе обов'язки. Лаура Белль - успішний директор з продажу в розкішному готелі, летить з нареченим і друзями в Сицилію, де Массімо її і викрадає. Він дає Лаурі 365 днів, щоб вона його покохала.

У другій частині Лаура і Массімо повертаються, і вони сильніші, ніж будь-коли. Але сімейні проблеми Массімо і загадковий чоловік, який прагне завоювати Лауру, ускладнюють життя пари.

У третій частині той самий загадковий Начо продовжить домагатися розташування Лаури. І чим це обернеться стане відомо зовсім скоро.

Прем'єра третьої частини "365 днів" відбудеться 19 серпня 2022 року.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 5 фільмів про жіночу помсту з несподіваним сюжетом.

Вас також можуть зацікавити новини: