"Я тобі все прощу...": екс-дружина Дзідзьо зізналася співаку в любові у відвертій пісні

Співачка SLAVIA розповіла, що нова композиція для неї багато що значить.

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, відома під сценічним псевдонімом SLAVIA, презентувала нову пісню про їхні 20-річні стосунки.

Запис опубліковано на YouTube-каналі співачки.

Композиція називається "Любов любов".

SLAVIA: нова пісня про стосунки з Дзідзьо

У пісні Ярослава співає: "Хоча ми вже більше не пара, я тебе серцем люблю...".

Крім того, у пісні є такі фрази, як: "Я тобі все прощу, серце відкрию знов...".

Читайте також"Дівка з перцем": колишня Дзідзьо після розлучення здивувала фанів своїм перетворенням"Пісня "Любов любов" має для мене особливе значення. Я написала її за один вечір, на одному диханні. Вона про мої почуття, про те, що я відчуваю в даний період, про моє ставлення до стосунків в парі та до життя в цілому. Це історія стосунків тривалістю 20 років. Словами пісні "Любов любов" я хочу подякувати чоловікові, якого мені дав Творець на певний період життя. Я переконана, що це найкраща людина, яка могла бути зі мною в той час. І я вдячна за шлях, який ми пройшли разом. Спасибі тим, хто був зі мною, і тим, хто зараз поруч, вірить в мене та надихає на нові пісні", – прокоментувала SLAVIA у своєму Instagram.

Дзідзьо та SLAVIA

Читайте також"Ми такі різні": колишня Дзідзьо розсекретила, чим займалася після розлучення (фото)У квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

Вас також можуть зацікавити новини