Режисер сиквела «Загону самогубців» новими постерами анонсував вихід трейлера

Перший трейлер другої частини «Загону самогубців» вийде вже завтра.

Американський режисер Джеймс Ганн опублікував одразу два нових постери до майбутнього фільму «Загін самогубців: місія навиліт» (The Suicide Squad), що є самостійним сиквелом однойменного фільму 2016 року випуску.

Читайте також«Ліга справедливості Зака Снайдера»: як фільм оцінили критики і глядачі

Також у своєму повідомленні в Twitter режисер повідомив, що перший трейлер фільму вийде вже завтра, 27 березня 2021 року.

Перед фільмом «Загін самогубців: місія навиліт», що є десятим за рахунком фільмом з Розширеного всесвіту DC, стоятиме нелегке завдання реабілітуватися за провал першої частини, яку рознесли як критики, так і фанати, які очікували від картини набагато більшого. На ділі ж спроба зібрати команду суперлиходіїв в одному фільмі, ролі яких виконали топові актори Голлівуду - Марго Робі, Вілл Сміт, Джаред Лето та інші - виявилася нудним сумбурним видовищем, з безликими героями зі слабкою мотивацією.

У підсумку другий фільм отримав нового режисера - режисера першої частини Девіда Ейра, який добровільно покинув пост,  в сиквелі замінив Джеймс Ганн. Так-так, той самий, який відзначився вельми продуктивною співпрацею з прямими конкурентами DC - Marvel Studious. Зокрема, Ганн поставив вельми успішні дві частини «Вартових Галактики» і зараз працює над третьою частиною франшизи. Також на його рахунку режисерська робота над більш сумнівним «Тор 2: Царство темряви» і робота над сценарієм епічних «Месники: Війна нескінченності».

При цьому акторський склад очолюють Марго Роббі, яка повернулася до ролі Харлі Квін, а також Ідріс Ельба, Джон Сіна, Джоел Кіннаман, Пітер Капальді, Сильвестр Сталлоне і Віола Девіс. А ось участь Джареда Лето, який виконав роль Джокера в першому фільмі, досі не підтверджена. Тому максимум, на що варто сподіватися фанатам - скромне камео, і то не факт. Також невідомо, чи повернеться до ролі Дедшота Уілл Сміт, адже з самого початку його участь в фільмі була під питанням через проблеми з графіком зйомок. Сміта навіть спочатку хотіли замінити Ідрісом Ельбою, однак в підсумку останній отримав нову роль - Бладспорта, таким чином надавши Сміту можливість повернутися до ролі Дедшота.

Сюжет картини до кінця не розкривається, проте з того, що відомо, можна зробити висновок, що ув'язнені у в'язницю Бель Рів лиходії відправляться в якості членів оперативної групи X на південноамериканський острів Корто Мальтезе, щоб зруйнувати Йотунхейм - в'язницю і лабораторію нацистської епохи, в якій утримувалися політичні в'язні та проводилися експерименти.

Вихід фільму в кінотеатрах запланований на 6 серпня 2021 року. Одночасно Warner Bros. Pictures запустить платний показ фільму протягом місяця на стрімінговому сервісі HBO Max. 

Інші новини кіно