"Заплатили страшну ціну за цю нагороду": Олена Зеленська прокоментувала перший "Оскар" для України

Вона зазначила, що це важлива перемога для всіх українців.

Перша леді України Олена Зеленська прокоментувала перемогу української документальної стрічки "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова на кінопремії "Оскар". 

Дружина президента наголосила, що ця подія дуже важлива для України. Своїми думками вона поділилася на офіційній сторінці в Instagram.

"Перший український "Оскар" за документальний фільм "20 днів у Маріуполі". Надважлива перемога для всієї країни, бо перемогла насамперед правда. Якраз кілька днів тому минуло 2 роки, як росіяни скинули авіабомбу на пологовий у Маріуполі. Два роки, як вони нагаються замаскувати страшний злочин, який скоїли проти цілого міста. Проти людства", - написала Олена Зеленська. 

Вона також щиро подякувала всій творчій команді, яка працювала над створенням фільму. 

"Ви розповіли всьому світу правду. Ми заплатили страшну ціну за цю нагороду. Однак сьогодні кожен і кожна в Україні пишаються вами! Маріуполь завжди матиме особливе місце в наших серцях, а тепер - і в історії кіно. "Оскар" для "20 днів у Маріуполі" дає впевненість, що справедливість переможе, ніхто і ніщо не буде забутим", – додала Олена. 

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський також прокоментував перемогу українського фільму на "Оскарі". 

Вас також можуть зацікавити новини: