Автор "Порічки" YAKTAK зачепив за душу новою ніжною піснею (відео)

Артист представив свій новий чуттєвий сингл під назвою "Силует".

Український співак YAKTAK випустив нову пісню "Силует", яка вже встигла стати дуже популярною серед шанувальників артиста в TikTok - сотні тисяч переглядів, десятки тисяч лайків і сотні коментарів.

"Силует" переносить слухачів у світ інтимності та особливого зв'язку між двома людьми. Пісня створює атмосферу, в якій все навколо зникає, а увага спрямована на пару молодих людей, які прагнуть забути про свої проблеми і метушню, щоб зосередитися одне на одному і насолоджуватися спільними моментами. У такі миті слова стають зайвими.

"Цей трек про особливе, про те, що не можна описати словами. Він про емоції, почуття, які кожен хоч раз відчував у своєму житті. Дим навколо, гучна музика, купа людей, але ти нічого не помічаєш, окрім неї", - коментує YAKTAK.

Музична композиція "Силует" виконана в унікальному стилі співака. Вона поєднує в собі неповторне звучання, глибокий текст і неймовірний вокал. За свій короткий творчий шлях YAKTAK зміг знайти любов своїх шанувальників чуттєвими і щирими треками, і він сподівається, що і для цієї пісні знайдеться місце в серцях слухачів.

"Сподіваюся, ви зможете відчути цей вайб і трек поверне вас в ті особливі моменти", – ділиться артист.

Як відреагувала мережа

  • "На наших очах твориться нова українська музика"
  • "Ще одна суперпісня"
  • "Це просто вау, дуже красиво співаєш"
  • "Пісня неймовірна, а голос - розрив"
  • "Дуже хочу заспівати з тобою цю пісню на концерті в Калуші"

Чим відомий YAKTAK

Ярослав Карпук здобув популярність на початку повномасштабного російського вторгнення, випустивши кілька хітів українською мовою - "Наречена", "Погляд", "Вродлива", "Чекає вдома".

Крім того, він записав дуети з такими артистами як Jerry Heil, MamaRika, SOBOL і DOVI. А пісня "Порічка" в дуеті з KOLA стала мегахітом.

До слова, YAKTAK брав участь у шоу "Голос.Діти", проте перемогти йому не вдалося.

Вас також можуть зацікавити новини: