Біллі Айліш випустила зворушливий саундтрек до фільму "Барбі" (відео)

Також співачка представила кліп до своєї нової пісні, для якого вона приміряла "ляльковий образ".

Відома співачка Біллі Айліш випустила саундтрек до фільму "Барбі" - пісню What Was I Made For?. Для зворушливого треку вона вже зняла кліп. У новому відео співачка показалася у "ляльковому" образі.

Пісню створили Айліш та її брат Фіннеас. Співачка розповіла, що вони записали її дуже швидко. Зірку вразили сцени з "Барбі", які їй показала режисер фільму Грета Гервіг.

"What Was I Made For? (Для чого я була створена? - УНІАН) - наша пісня Барбі (і відео) вже вийшли. У січні Грета показала мені і Фіннеас кілька незавершених сцен з фільму. Ми не мали уявлення, на що очікувати у кінці. Ми були так глибоко зворушені, що наступного дня ми писали і не могли замовкнути про це, і в підсумку написали майже усю пісню за ту ніч. Буду чесна з собою. Здається, все це сталося тоді, коли мені це справді було потрібно. Я так вдячна за це", - розповіла про нову пісню Айліш.

На своїй сторінці в Instagram співачка показала кадри з кліпу. Для відео вона приміряла жовту сукню та туфлі на масивному каблуці. Айліш зробили ретро-зачіску - високий хвостик і об'ємний чубчик, закручену, як у зірок фільмів 60-х.

"Це відео змушує мене плакати. Це так багато значить для мене і я сподіваюся, що це буде означати настільки ж багато для вас. Крім цього нічого сказати, думаю, відео скаже саме за себе. Насолоджуйтесь", - описала співачка свої емоції від кліпу.

Біллі Айліш - саундтрек до фільму "Барбі" (кліп)

Що відомо про фільм "Барбі"

Новий фільм "Барбі" з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у головних ролях зняла кінокомпанія Warner Brothers. Романтична комедія розповідає про "Країну Барбі", де одна з "ляльок" розуміє, що вона вже застаріла і більше не потрібна.

Барбі вирішує вирушити до реального світу людей. Разом з нею у цю подорож вирушає один з Кенів. В український прокат фільм вийде 20 липня 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: