Горова відповіла, хто пише українські пісні Наді Дорофєєвій

СЕО MOЗGI GROUP зазначила, що було важко знайти якісного сонграйтера, який би створював "попсовий матеріал".

Співзасновниця продюсерського центру MOЗGI GROUP Ірина Горова розповіла, що наразі єдиним активним проєктом лейблу є DOFOREEVA. Раніше Надя співала російською, однак зараз перекладає свій репертуар на українську. Як зазначила Горова у інтерв’ю порталу "МУЗВАР", автора пісень у стилі поп саме українською було дуже важко знайти. 

"Ми шукали з ким попрацювати, відбулась зміна мови у творчості. Ми не співали українською не тому, що не хотіли, а тому, що складно було знайти українських сонграйтерів, які підійшли б для виконавця, того контенту, що співала Надя. У нас є класна лірика, фольк, реп, а от "попсовий матеріал" було складно знайти, його треба було відчути. Ми хотіли аби українська в піснях Наді прозвучала так, щоб усі сказали: "Ого, вона українською звучить краще, ніж російською", - сказала Горова. 

Повідомляється, що у вересні артистка продюсерського центру MOЗGI GROUP DOROFEEVA презентує новий міні-альбом "Сенси". До нього увійдуть пісні, написані у колаборації з саунд-продюсером Ванею Клименком та виконавицями Jerry Heil і alyona alyona. За словами Горової, основною задачею було знайти нове звучання, органічне для виконавиці.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова відповіла, чи забувають в Україні Потапа.

Вас також можуть зацікавити новини: