Kalush має намір представляти Україну на Євробаченні 2022

Україну на "Євробаченні" повинна була представляти Аліна Паш, але музикантку усунули від конкурсу.

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк заявив, що 18 лютого гурт підпише з "Суспільним" договір і заявить про свою участь у "Євробаченні" від України.

Про це Псюк повідомив в ефірі Радіо НВ.

Він пояснив, що після дискваліфікації переможниці нацвідбору Аліни Паш через підробку довідки менеджерам гурту зателефонували з "Суспільного" з пропозицією представляти Україну на пісенних змаганнях у Турині.

Псюк уточнив, що всі деталі угоди з організаторами нацвідбору гурт розкаже після підписання договору. Так само гурт офіційно заявить про свою участь.

"Завтра (тобто 18 лютого – ред.) буде фінальна відповідь, ну, коли ми вже підпишемо всі папери, тоді ми зможемо заявити точно", - сказав музикант.

Гурт "Kalush Orchestra" посів друге місце у фіналі та отримав 14 балів загалом, з них максимальні 8 балів від глядачів та 6 балів від суддів.

Своєю чергою, перемогу у нацвідборі здобула музикантка Аліна Паш – із найвищою кількістю балів від журі. Невдовзі після завершення шоу прихильники Kalush і самі члени гурту запідозрили суддів у нечесному підрахунку.

Крім того, з’явилась інформація про незаконні відвідини Паш окупованого Криму в 2015 році.

Після того, як у прикордонній службі заявили про підробку конкурсанткою довідки про нібито законний перетин адмінкордону, Паш від подальших змагань усунули.  

Вас також можуть зацікавити новини: