Наді Дорофєєвій - 33: топ-10 найкрутіших кліпів за участю співачки (відео)

На сцені Надія вже понад 15 років. За цей час вона завоювала довіру величезної армії фанатів.

21 квітня українська співачка родом із Сімферополя Надя Дорофєєва святкує свій 33-й день народження. У шоу-бізнесі вона вже понад 15 років. За цей час вона встигла і проявити себе в складі дуету "Время и стекло", і побудувати оглушливу сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA. Розповідаємо про її шлях до успіху, а також показуємо найкрутіші кліпи за її участю. 

Надя Дорофєєва: біографія

Надя, яка народилася в Криму, з самих ранніх років любила співати і танцювати. Її рідні бачили, наскільки творчою росте дівчинка, тому допомагали їй розвиватися. Велику роль у становленні Надії як артистки зіграв її батько, який часто супроводжував дівчинку на всіляких конкурсах, допомагав з аранжуваннями.

У 12-річному віці майбутня зірка отримала Гран-прі вокального конкурсу "Південний експрес", а також стала чемпіонкою Криму з бальних танців. Такі успіхи в такому юному віці мотивували дівчинку робити більше, тому вже незабаром вона почала їздити за кордон, завойовуючи своїм голосом і пластикою міжнародні нагороди. 

У віці 15 років Дорофєєва стала частиною музичного поп-колективу "М.Ч.С", а незадовго після цього її помітив музичний продюсер Потап. Саме Потап запросив Дорофєєву в молодий дует "Время и стекло". Колектив існував з 2010 по 2020 рік. За цей час Позитив і Дорофєєва стали справжніми кумирами молоді, після чого вирішили відправитися в сольне "плавання".

Нижче зібрано 10 крутих кліпів, в яких знялася Надя Дорофєєва. Вони були створені в період її творчості в рамках Групи "Время и стекло", а також вже під час сольної кар'єри.

DOROFEEVA - gorit

DOROFEEVA - Щоб не було

DOROFEEVA - вотсап

Время и стекло - Дим

DOROFEEVA - raznotsvetnaya

DOROFEEVA - почему

Время и стекло - Е,бой

Время и стекло - Время истекло

Время и стекло - кАроче

MONATIK & Надя Дорофєєва - Глубоко

Нагадаємо, Дантес емоційно захистив Дорофєєву, яку публічно полили брудом.

Вас також можуть зацікавити новини: