Він не дозволив фанатці погано говорити про Дорофєєву / фото - instagram.com/vladimirdantes

Український музикант і комік Вова Дантес не дав ображати свою колишню дружину Надю Дорофєєву. Співак заступився за екс-обраницю та публічно висловився проти хейту.

Це сталося на концерті "Пожежа", який Дантес та Олексій Дурнєв проводили у Варшаві. Наприкінці виступу ведучі почали відповідати на питання глядачів. Одна з фанаток встала та почала критикувати колишню Дантеса.

"Ну, Дорофєєва явно не топ", - заявила жінка.

Відео дня

На це Дантес миттєво відреагував. Він не дозволив фанатці принижувати Дорофєєву. За словами артиста, він не хоче, аби хтось погано висловлювався про його стосунки.

"Не ображайте мої колишні стосунки. То і я не топ тоді", - заявив співак.

Втім, фанатка не зупинилася. Вона намагалася дізнатися більше про Дорофєєву. Жінка питала про характер співачки та її "сердечність".

"Ви просто встали об*срати все, що було в моєму житті? Мене, мою колишню...", - емоційно додав Дантес та зупинив фанатку, яка намагалася продовжити неприємну розмову.

Розлучення Дантеса і Дорофєєвої

У березні 2022 року стало відомо, що Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розлучаються. Співак відверто розповідав, що між ними зникло кохання. Згодом Дорофєєва почала зустрічатися з Михайлом Кацуріним, а Дантес - з Дашею Кацуріною.

Лише на початку 2023 року Дорофєєва і Дантес привітали одне одного з офіційним розлученням. Вони вже отримали свідоцтво про розірвання шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: