Виконавиця хіта "Ванька-Встанька" розчулила ліричною піснею про розбите серце (відео)

Маша Кондратенко представила нову пісню "Не ходи".

Українська співачка Маша Кондратенко представила нову пісню ліричну "Не ходи", головний посил якої, що жінки не помічають тривожних "дзвіночків", коли засліплені коханням.

В коментарі УНІАН співачка розповіла, що написала цю пісню для всіх дівчат, які переживали болісне розставання, як і вона сама.

"Ця пісня про мене, про мою подругу, про подругу подруги, про чиюсь сестру, про всю жіночу стать. В кожному рядку слова, які описують стан дівчини, що була дуже закохана не в ту людину, яка розбила їй серце і в якийсь момент забрала надію і віру в справжнє кохання", - сказала Кондратенко.

Вона додала, що не потрібно двічі входити в одну й ту саму ріку, адже людина, яка весь час повертається в минуле, може дуже боляче впасти у теперішньому. 

"Ніколи не повертайся до тих, хто зробив тобі боляче. Переживи це на самоті, з подругами, з родиною, в творчості - рятуй себе сама, і головне: не шукай порятунок в інших чоловіках, бо це не працює. Я перевіряла (сміється). Сила в тобі, і якщо ти падаєш у глибоке дно - в тебе швидше з’являться сили виплисти наверх", - додала Маша. 

Співачка відповіла, чи надихалася при створенні треку "Не ходи" вибуховою піснею Майлі Сайрус "Flowers", яку вона присвятила своєму колишньому:

"Майлі Сайрус - красотка, яка відправила неймовірно крутий меседж дівчатам: в першу чергу, ми повинні самі себе любити, тішити, відноситись до себе ніжно. Бо навколишній світ відображає наш внутрішній, і якщо ми навчимося ставитися з повагою до себе - в наше життя прийде чоловік, який буде віддзеркалювати наше ставлення до себе. Якщо я була б Майлі - зробила б так само, бо люблю такі символічні штуки".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва підкорила чуттєвою піснею "Вотсап".

Вас також можуть зацікавити новини: