Чоловік вдарив дружину по голові: вона не знала, що робити, але в мережі допомогли

Користувачі форуму Reddit спробували донести автору поста, що подібне ставлення до себе терпіти не можна.

Користувачка форуму Reddit поскаржилася на те, що її чоловік вдарив її по голові. Жінка не уточнила, чи відбувалося подібне фізичне насильство щодо неї раніше, але користувачі мережі в один голос стверджують, щоб та швидше бігла від чоловіка-аб'юзера. 

"Чоловік щойно вдарив мене по голові. Я навіть не знаю, що з цим робити. Мені потрібно йти на роботу через чотири години, а він сидить вдома з дитиною", - сказано в публікації. 

Перше, що радять коментатори - сфотографувати місце удару, щоб використовувати знімок в якості доказів для правоохоронних органів. Деякі наполягають на тому, щоб постраждала відразу ж звернулася в поліцію.

"Повідомте про це в поліцію і залиште цю людину. Це огидно і може призвести до більш серйозного фізичного насильства", "Ви не в безпеці! І ви не знаєте, що відбувається з вашою дитиною, коли ви не поруч. Чоловікові явно не вистачає самоконтролю. Якщо це сталося один раз, то, ймовірно, станеться знову", "Не залишайте малюка з ним наодинці", - написали користувачі. 

Після заяви в поліцію користувачі радять пошукати тимчасовий притулок. Наприклад, можна залишитися у своїх родичів, друзів або попросити допомоги у поліції - ті можуть направити в спеціалізовані притулки для жінок, які постраждали від насильства.

"Він вдарив вас по голові. Він не може залишатися вдома з дитиною! Ви серйозно залишаєте своїх дітей із жорстоким чоловіком? Врятуйте свою дитину!", "Візьміть дитину і йдіть до своєї сім'ї або друзів. Це жахливо,і мені дуже шкода, але вам потрібно діяти!" - радять користувачі. 

Одна з коментаторів написала, що у неї був схожий досвід, але вона не йшла від чоловіка-тирана заради дітей - хотіла, щоб малюки росли в повноцінній сім'ї. Але ставало тільки гірше. 

"Біжи, будь ласка, біжи. В іншому випадку ти втратиш все. Не роби ту ж помилку, що і я. Я залишилася заради дітей, але його побиття ставали все сильніше, що б я не робила. Потім він почав звинувачувати мене в речах, яких я ніколи не робила. Це все його хвора психіка", - згадала коментаторка.

Нагадаємо, чоловік зрадив вагітній дружині і жорстко "спалився".

Вас також можуть зацікавити новини: