Дівчина тепер вона залишилася одна і не знає, чи можна врятувати шлюб / фото ua.depositphotos.com

Зради - одна з головних причин розлучень. Чоловіки і жінки важко переносять невірність і часто не можуть пробачити, що замість них їхня друга половинка обрашла когось іншого. Однією з таких історій поділилася дівчина, яка чекає на дитину і дізналася, що чоловік її зрадив.

Так, вона написала на Reddit свою історію. Це схоже на крик про допомогу, адже вагітна дівчина не знає, що їй робити. Вона живе в шлюбі зі своїм обранцем менше року, Їхні стосунки були ідеальними, але все змінилося після парубочого вечора.

Її чоловік відправився на вечірку з друзями, але перед цим пообіцяв, що не піде в стриптиз-клуб. Дівчина одразу сказала коханому, що для неї це буде великим ударом, а тому він клявся, що ніколи не буде цього робити.

Відео дня

Однак під час вечірки у нього "раптово" розрядився телефон. Дівчина хвилювалася і не могла додзвонитися, тому вона вирішила відстежити місцезнаходження чоловіка. Виявилося, він був у стриптиз-клубі.

Після цього вона усе ж зв'язалася з чоловіком. Він почав виправдовуватися і говорити, що йому довелося піти в клуб з друзями, але він не дивився і не торкався танцівниць. За словами чоловіка, його товариші платили по 1 тисячі доларів (приблизно 37 тисяч гривень) за приватні танці в окремих кімнатах. Він же клявся, що цього не робив.

"Наступного дня я вирішила перевірити наш загальний рахунок у банку. Там був платіж на тисячу доларів. Він зізнався, що зайшов в приватну кімнату зі стриптизеркою, але поклявся (життям нашої майбутньої дитини), що усвідомив неправильність свого вчинку і втік з кімнати до того, як що-небудь сталося", - розповіла дівчина.

Вона повірила чоловікові, але незабаром запропонувала йому повернути гроші за приватний танець, адже його не було. Дівчина сказала, що може зателефонувати в клуб і попросити перевірити камери спостереження. Якщо її чоловік дійсно втік з кімнати, йому повернуть гроші. 

"Потім він вперше визнав, що справді дивився на танець, який стриптизерка виконувала топлес, і дозволяла себе чіпати. Я спустошена і не знаю, як впоратися з цим", - зізналася вагітна дівчина.

Вона прогнала чоловіка до його матері. А зараз дівчина залишилася одна і не знає, чи можна врятувати шлюб.

Чи можна пробачити зраду - думка коментаторів

Користувачі благають дівчину адекватно подивитися на ситуацію. Вони вважають, що їй не варто рятувати шлюб і намагатися пробачити тому, хто клявся життям дитини і брехав. Коментатори пишуть:

  • "Він поклявся життям своєї майбутньої дитини, що робить його просто жахливою людиною. Мені шкода, що ви переживаєте це"
  • "Зверніться за підтримкою до своєї родини та друзів, вам і вашій дитині буде набагато краще без нього"
  • "Ні, не пробачай йому. Не пробачай зраду і не пробачай йому клятву на житті дитини".

Нагадаємо, раніше мережа обговорювала іншу ситуацію, в якій дівчина простогнала ім'я іншого хлопця під час сексу і видала неймовірне виправдання.

Вас також можуть зацікавити новини: