"Холостячка": кого Злата Огнєвіч вигнала із шоу у восьмому випуску (фото)

Після 8 випуску шоу на ньому залишилися четверо чоловіків.

У п'ятницю, 5 листопада, минув восьмий випуск проекту "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч. Його зйомки проходили в Одесі.

Читайте також"Холостяк-12": у мережу "злили" ім'я і фото ймовірного головного героя шоу

Побачення у 8 випуску "Холостячки" від 05.11.2021

Першим на побачення зі Златою вирушив Андрій Задворний. Вони сходили на цілющі одеські грязі. Вечір закінчився палким поцілунком.

Далі свою наполегливість вирішив проявити Олег Плахотнюк, він випускав вульгарні жарти й часто переходив межу дозволеного, Злата почувалася ніяково. А ще чоловік постійно говорив, що хоче вже нарешті з нею поцілуватися. 

Потім було групове побачення на устричній фермі та на винному заводі. За ним - коротке побачення Огнєвіч з Максом Тарапатою.

Після цього на "холостячку" чекало побачення у фортеці із Дмитром Шевченком. Він зізнався, що йому не подобається, як Злата дивиться на інших чоловіків. 

Останнім побачення було з Андрієм Хветкевичем, він покликав Огнєвіч у лунапарк. На колесі огляду чоловік уперше поцілував "холостячку" і зізнався, що закоханий у неї.

Хто покинув шоу "Холостячка" у 8 випуску від 05.11.2011: кого вигнала Злата Огнєвіч

Цілком очікувано проект "Холостячка-2" залишив 41-річний Олег Плахотнюк. Як і неодноразово говорили інші чоловіки на проекті, Олег перебував постійно у френдзоні, йому не вдавалося зблизитися зі Златою. 

"Останні дні ти активно проявлявся як чоловік. Я зрозуміла, що не готова бути твоєю жінкою. Вибач, у мене немає для тебе троянди", ― сказала Огнєвіч й попрощалася з Плахотнюком.

Хто залишився у шоу "Холостячка-2" після 8 випуску

На проекті залишилось четверо чоловіків - Дмитро Шевченко, Максим Тарапата, Андрій Хветкевич і Андрій Задворний.

Як повідомляв УНІАН, у сьомому випуску проекту Злата Огнєвіч відправила додому Романа Васильєва. Вона зазначила, що він ідеальний та намагається зробити і її ідеальною, але вона не така й ніколи такою не буде.

Вас також можуть зацікавити новини: