Стартували зйомки нового "Холостяка" / фото instagram.com/grisha_reshetnik

За непідтвердженими даними, головним учасником українського шоу "Холостяк-12" стане підприємець Олександр з Лос-Анджелеса. 

Така інформація з'явилася у фан-акаунті проекту в Instagram. "Холостяк 12. Олександр, підприємець, Лос-Анджелес, ймовірно, українець. Інформація неофіційна, але час покаже", — йдеться у повідомленні.

Читайте також"Стало боляче": учасник "Холостячки" написав розгромний пост про побачення зі Златою Огнєвіч (фото)Раніше повідомлялося, що 26 жовтня почалися зйомки 12 сезону проекту "Холостяк", про що ведучий Григорій Решетник розповів на своїй сторінці в Instagram. У коментарях до посту користувачі мережі тоді припустили, що новим "холостяком" може стати Ектор Хіменес-Браво, Віталій Козловський, Артем Мілевський, Макс Барських, Євген Клопотенко і навіть учасник першого сезону "Холостячки" Олексій Тригубенко. 

Відео дня
'Холостяк-12': у мережу 'злили' ім'я і фото ймовірного головного героя шоу

Стосунки Богдан і Заливако після проекту "Холостяк-11"

У фіналі шоу "Холостяк-11" Михайло Заливако вручив каблучку Анні Богдан і освідчився їй. Після проекту пара залишилася разом.

Міша й Аня розповіли, що їм доводилося приховувати свої стосунки, щоб не розсекретити їх до закінчення проекту по ТБ. Але це, за словами закоханих, їх тільки зблизило.