Маша Єфросиніна, MONATIK, Надя Дорофєєва, Коля Сєрга та інші: популярні українські зірки стали гостями нового проєкту "Україна неймовірних людей" на телеканалі ТЕТ

Команда телеканалу ТЕТ та Big Brave Events завершила зйомки нового унікального проєкту "Україна неймовірних людей", прем’єра якого відбудеться вже 16 березня о 19:00. Щосуботи 8 конкурсантів вражатимуть глядачів своїми талантами, надихатимуть своєю силою й даруватимуть надію. Щовипуску їхні номери оцінюватимуть улюблені українські знаменитості та герої нашого часу, які визначать вісімку суперфіналістів й оберуть переможця шоу, що стирає кордони й несе важливі соціальні місії.

Серед запрошених гостей проєкту "Україна неймовірних людей" ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна, співачка Надя Дорофєєва, військовослужбовець і музикант Коля Сєрга, мультиартист MONATIK, гімнастка та олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова, плавець та олімпійський призер Михайло Романчук, чуттєва авторка пісень і співачка KOLA, борець зі світовим ім’ям Жан Беленюк. А також військовослужбовці Олександр Чайка та Максим Єрмохін, які отримали важкі поранення в боротьбі за незалежність і стали прикладом незламності.

Усі зіркові гості як один впевнені, що своїми талантами учасники торкнуться найпотаємніших струн душі, а їхні історії знайдуть відгук у серцях мільйонів українців.

"Я і сміялася, і плакала, і відлітала у свої переживання. Жоден з учасників не схожий одне на одного. Ані за талантом, ані за подачею, ані за вайбом. Усі дуже різні. Шоу "Україна неймовірних людей" – це маніфест українців. Маніфест того, що ми живемо, дихаємо, пульсуємо та приймаємо одне одного такими, якими ми є", - емоційно поділилася Маша Єфросиніна.

Ведучими проєкту "Україна неймовірних людей" стали фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна і телеведучий Тімур Мірошниченко. Чарівний тандем, який відкриватиме нові таланти й ділитиметься історіями незламного покоління українців. Дивіться з 16 березня о 19:00 велику натхненну прем’єру "Україна неймовірних людей" на телеканалі ТЕТ.