"Україна має талант": повітряний гімнаст зубами підняв на висоту всіх суддів (відео)

Гімнасти викликали фурор на головній сцені країни.

20 листопада відбувся п'ятий випуск шоу "Україна має талант". На головну сцену країни вийшли гімнасти, які вразили не тільки глядачів, а й суддів.

Вони показали неймовірно красивий і водночас небезпечний номер на ременях. Гімнаст Олексій в ролі Адама продемонстрував трюки на висоті, тримаючись то двома руками, то однією. А дівчина Джулія зображувала Єву, і майстерно рухалася під мелодійну музику. 

В середині номера Олексій піднявся на пристойну висоту, тримаючи в зубах ремінь, на якому кружляла Джулія. Від такого трюку у судді Сергія Притули ледь не відпала щелепа. Наприкінці номера глядачі аплодували стоячи.

Читайте такожНастя Каменських разом з висхідною зіркою випустила прощальний кліп (відео)"Я в шоці від того, що я побачив", - сказав запрошений суддя Жан Беленюк.

"У вас відчувається гармонія, дуже красиві трюки, дуже високо. Це так красиво, як ніби між землею і небом. Олексію, ви така сила, а поруч з вами дуже тендітна дівчина", - сказала Ксенія Мішина.

Мішиній настільки сподобався номер, що вона попросила учасника з нею політати під куполом. Слідом за Ксенією піднявся на висоту і Женя Кот. Олексій знову продемонстрував свою силу і підняв Кота в зубах. Такий же трюк він показав і з Беленюком.

Звичайно, це викликало захват у всіх суддів, тому учасники пройшли далі.

Нагадаємо, раніше палкий фанат Брітні Спірс переспівав її хіти і розсмішив до сліз.

Вас також можуть зацікавити новини: