Відома актриса зазнала невдачі на "Голосі країни" й розплакалася просто на сцені (відео)

Тренери сказали, що знаменитості не вистачило трішки вокального досвіду, аби потрапити на шоу.

Нерідко відомі люди приходять на шоу "Голос країни", щоб спробувати себе. Так вчинила й українська акторка Карина Аввакумова. Її знають за серіалом "Київ вдень та вночі".

"У мене є сім'я, маленький син, у мене є досвід акторства. Але моя маленька Карина, яка всередині живе, кричить мені: "Ти досі не реалізувала свою найдавнішу мрію – стати співачкою", - назвала актриса причину приходу на проект.

Дівчина виконала трек Світлани Лободи Americano, але не змогла розвернути жодне з тренерських крісел. Карина дуже засмутилася й розплакалася просто на сцені. 

Підтримати Аввакумову за лаштунками шоу прийшов її чоловік з маленьким сином.

Як виступила Карина Аввакумова на шоу "Голос країни": відео

"Не сталося, як гадалося! Дивилась ефір і розчулилась. Дякую "Голосу країни" за той день, коли відчула себе не лише частиною такого масштабного проекту, а й знову за ті відчуття, емоції, мандраж перед виступом і кайф під час виступу! Щоб ви знали, я відчула себе знову співачкою! Як завжди мріяла", - написала Карина на своїй сторінці в Instagram.

Раніше напередодні найромантичнішого дня року - свята всіх закоханих - 26-річний учасник "Голосу країни" Володимир Порубайло освідчився своїй коханій просто за лаштунками шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: