43-річна Василиса Фролова відверто розповіла, як завагітніла після випадкового сексу

Фролова завагітніла після першого сексу зі знайомим.

Українська телеведуча Василиса Фролова завагітніла від продюсера Дмитра Котеленца одразу після першого сексу. Так, у неї народився первісток.

У програмі "Олицька" Фролова розповіла, що одного разу Дмитро допоміг їй перевезти коробки в нову квартиру. І там же їй довелося переночувати. Разом з нею в квартирі залишився і продюсер, з яким у них стався секс.

"Діма увійшов в моє життя дуже несподівано. Це сталося дуже спонтанно. Це було листування в соцмережах, це було дуже веселе листування. Хоча ми один одного дуже давно знаємо, років 15. Він раптом опинився у мене в гостях, я кажу, ось поїхали перевозити коробки, Я тут переїжджаю. І ми о пів на п'яту ранку почали перевозити коробки з книгами. Все дуже швидко закрутилося. І виявилося, що ця квартира стала для мене щасливою. Тому що мені треба було заземлитися і треба було там вперше переночувати, щоб завагітніти", - розповіла Фролова.

При цьому Василиса на той момент перебувала у відносинах з креативним директором Олександром Стрижельчиком. Вони були разом 11 років. Більш того, вони навіть побудували будинок, але у них відносини так і не склалися. Після новини про вагітність телеведуча швидко розірвала стосунки з ним і почала зустрічатися з Котеленцем.

Вас також можуть зацікавити новини: