Актриса Кортні Кокс зізналась, що не бачилась зі своїм коханим вже майже вісім місяців

У липні актриса привітала його з днем ​​народження в Instagram й написала, що не бачилася з ним 133 дні. Зараз їх вже понад 200.

Голлівудська актриса Кортні Кокс поскаржилась, що через пандемію не бачилась із бойфрендом Джонні МакДейдом вже близько восьми місяців.

У липні актриса привітала його з днем ​​народження в Instagram й написала, що не бачилася з ним 133 дні. Зараз їх вже понад 200, розповіла вона в ефірі шоу The Vinyl Supper.

Він хотів поїхати до Швейцарії, щоб писати там. Але спочатку він поїхав в Англію, і тут раптово оголосили карантин. Я так давно його не бачила. Ти просто не уявляєш… Ми, звичайно, часто спілкуємося по FaceTime, але тепер я думаю: Господи, як же не вистачає його дотиків. Це тяжко, так довго ми ще не були в розлуці, — поскаржилася Кортні.

Читайте такожКортні Кокс - 56: чим відома Моніка з "Друзів"

Коли виявилось, що він застряг в іншій країні, актриса вирішила провести карантин з двома своїми друзями.

"Вони хотіли залишитися зі мною, якщо вже Джонні далеко. Мені не хотілося сидіти самій з Коко (донька Кортні. - УНІАН). Ось така я боягузка", — поділилася актриса.

Однак, цей план провалився, бо тести на коронавірус обох друзів виявився позитивними. Одного навіть госпіталізували.

"Він був на штучній вентиляції легенів, мало не помер. Пролежав там 18 днів. Але тепер він повністю здоровий. Це була одна з найстрашніших речей. Я б так і не зрозуміла цей ковід, якби він не підібрався так близько", — підсумувала Кокс. 

Довідка УНІАН. Кортні Кокс - актриса, яка стала відомою завдяки ролі Моніки Ґеллер у серіалі "Друзі", який виходив у ефір з 1994 року по 2004 рік. Набув широкої популярності у всьому світі.

Вас можуть зацікавити наступні "зіркові" новини: