Аліна Гросу різко відповіла на чутки навколо свого ймовірного чоловіка

Співачка наголосила, що їй цікаво дізнатися, яка подруга могла розповісти про її весілля.

Українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно засвітила весільні фото у своєму новому кліпі, досі тримає інтригу та не говорить нічого з приводу заміжжя. Проте нещодавно була інформація від подруги, яка розповіла подробиці її другого весілля та охарактеризувала обранця виконавиці. На це дівчина не змогла промовчати.

Тож сьогодні, 6 березня, вона опублікувала відео у себе в Instagram. На ньому Аліна зазначила, що була шокована такою інформацією від людей з її близького оточення. Але також її обурює блогер Богдан Беспалов, який написав про це публічно.

"Я дуже "люблю", коли я прокидаюся і якась жовта новина з'являється про мене. Я, чесно, від цього втомилася. Кажуть, що якась моя "подруга", мені дуже цікаво, яка це моя подруга, взяла мене і злила. Сказати чесно, дуже неприємно, коли ти маєш в оточенні якусь людину, яка не настільки щира, як тобі би хотілося. Мені б дуже хотілося дізнатися, пане Беспалов, хто ж це така "віддана мені подруга"? Пане Беспалов, скільки коштують "мої друзі"? Чи довгі язики тепер безкоштовні?" -  різко прокоментувала Гросу.

Проте чи все ж таки правда, що новий чоловік Аліни досить відомий в Україні, тому вона не хоче піарити його, чи все ж це брехня - співачка не уточнила. 

Нагадаємо, раніше стало відомо про весілля співака Віталія Козловського. Ім'я своєї обраниці він теж поки тримає в таємниці. 

Вас також можуть зацікавити новини: