Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra поскаржилася на масове цькування

За словами співачки, вона залишилася ворогом для багатьох українців.

Українська співачка, переможниця нацвідбору на Євробачення 2022 Аліна Паш поскаржилася на те, що користувачі мережі продовжують її цькувати і згадувати про те, як вона виступала в Криму і Росії.

У своєму Instagram дівчина написала, що зараз допомагає українській армії, але навіть цього виявилася недостатньо, щоб реабілітуватися в очах українців після її концерту в Криму, куди вона їздила до знайомих на весілля.

"Намагаєшся робити все, що можеш, для України, визнаєш і вибачаєшся за помилки минулого, але все одно залишаєшся тотальним ворогом для певної публіки, тому що, очевидно, до справжніх ворогів дотягнутися важкувато, а так є розрада – завжди можна вколоти свого улюбленого антигероя у трендах соцмереж. І закривати очі на гірші і свідомі прояви інших діячів, тому що не модно", – написала артистка.

Також вона зазначила, що зовсім скоро українці навчаться прощати один одного і дивитися більш широко на різні ситуації. 

"Ну нічого, суспільство, всі ми навчимося бачити ширшу картину, дивитися в деталі, визнавати помилки і прощати один одного, тому що це ознака сильного і свідомого суспільства, яким ми точно стаємо, за яке зараз відчайдушно боремося", - додала Паш.

Нагадаємо, раніше Аліна Паш переспівала пісню Kalush Orchestra.

Вас також можуть зацікавити новини: